1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash z lt 1.1 na lt + .. a zasilanie i inne takie bajery

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MałyJan, Listopad 25, 2010.

  1. MałyJan

    MałyJan Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    siema, Czy jak ziomek mi flashowal lt 1.1 i teraz sam chce zrobić flasha na lt + .. to napęd ma być podpięty malym kablem do pc i duzym kablem do konsoli? i tak jak tu http://xboxforum.pl/firmware-napedow-f160/flash-lite-jungleflasher-dosflash-9472.html mam robić wszystko według tego poradniika? Dodam, że nie mam żadnych probe itp. :) to włączanie i wyłącznie konsoli podczas wgrywanie firmware.. tacka do połowy? to wszystko mam zrobić? Aha i jaki kabel podpiąć do konsoli a jaki do pc? maly do pc a do konsoli ten co byl tam podpięcy...?



    P.S. żeby to przerobić z lt 1.1 na lt + to muszę ten napęd rozkręcać? Czy obejdzie się bez wysówania tacki itp. ? Bo mam klucz :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jakl masz klucz, to robisz tylko pod jungle nowy CFW i wgrywasz go pod dosem w dosflash, nie musisz rozkręcać napędu, wystarczy go tylko podpiąć kablem sata pod kompa i to tylko pod dosem.
     
  4. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    z konsoli czerpiesz zasilanie a kablem sata laczysz naped z komputerem.
     
  5. MałyJan

    MałyJan Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha czyli od napędu odpinam tylko kabel sata od xboxa i podpinam kabel sata do pc??


    A co z od suwaniem tacki do połowy i wyłączaniu i włączniu kąsoli??
     
  6. spider111

    spider111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    jak masz klucz to wgraj lt+ przez DosFlash
     
  7. MałyJan

    MałyJan Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    JEZU! to to wiem :p tylko czy muszę w czasie wgrywania wyłączać i włączać konsolę i mieć wysuniętą tackę do połowy czy coś podobnego?
     
  8. ViRuE

    ViRuE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Ja tez dawno tego nierobilem. I tez niepamietam jak zrobic update. Tacka ma byc wysunieta? Jak z tymi restartami i tak dalej podczas czyszczenia napedu z jego aktualnego fw?
     
  9. ViRuE

    ViRuE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Maly nic nie trzeba robic poza podlaczeniem naped <=> komp przez sata, nietrzeba wypinac zadnych kabelkow ani nic. Jedyne wlaczenie i wylaczenie konsoli w jungflasherze to wtedy jak czyscisz ja z starego fw i tyle :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum