1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez VESPERUS, Styczeń 3, 2010.

  1. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    1.Czy ta akcja wydaję się być odpowiednia ???
    2.Czy nic tu nie jest podejrzane ???
    3.Cena nie za niska ???
    4.Czy mając płytę z kluczem napędu da się przywrócić oryginalny firmware ???
    5.Czy byście powierzyli mu swojego Xboxa ?
    6.A może ktoś z was przerabiał Xboxa w Poznaniu,
    Zielone Górze lub Gorzowie Wlkp ??? (i może polecić)


    Gorzów Wlkp Flash 1.61 Xbox360 Xbox 360 30zł (870034815) - Aukcje internetowe Allegro


    Z góry dziękuję za odpowiedz. Plusy jak najbardziej będą :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jest dosyć tanio , przerabia na 1.61 więc jest nieżle . gość ma same pozytywy więc wydaje się dosyć pewny
     
  4. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    spoko ale jeszcze może ktoś by coś powiedział
     
  5. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    odpowie ktoś ?
     
  6. Adix6900

    Adix6900 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    W Zgorze była taka firma na Różanej..na allegro.pl sprzedawała ale nie wiem czy tam jeszcze przerobisz bo już nie wystawiaja na allegro i usuneli info ze stronki ;/ Smart Shop sie nazywa jak chcesz.

    Pozdrawiam,Adix6900.
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Odświeżamy co 24h!
     
  8. Nesta

    Nesta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Jak chcesz przerobić - przerób, ale po tym tracisz gwarancję, cena dość niska i prawdopodobnie może to robić jakiś małolat.. Nigdy nie wiadomo na jakości i wyniku czy nie będzie jakichś wad po przeróbce... zawsze można spróbować.
     
  9. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    Mam BenQ i z tego co wiem to można przywrócić oryginalny firmware.
    Na tym forum ludzie którzy mieli sflashowany napęd odsyłali na gwarancję i było OK.
     
  10. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    odświeżam
     
  11. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Pewnie ze mozna i to nie tylko Benq ;)
     
  12. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Moim zdaniem to dobra cena . Kumpel parę dni temu również przerabiał konsolę X360 i na IX 1.61 dla liteona v.2 i zapłacił 35zł . Więc to raczej nie oszustwo czy małolat próbujący dorobić ale w miarę normalna cena za usługę . W końcu sam ixtreme jest bezpłatny , koszty to "amortyzacja" sprzętu użytego podczas przeróbki i robocizny . Choć zdarzają się ekstremalne przypadki gdzie cena wynosi nawet 150 zł !! a nawet był przypadek że klient zapłacił za flash 250zł !! i to niedawno . I nie są to bynajmniej cany za przeróbkę liteona v3 tylko za "starsze" wersje napędu !! W obecnych czasach płacenie za przeróbkę starszego napędu niż liteon v3 więcej niż 60-70zł jest już moim zdaniem naciąganiem klienta ....
     
Wczytywanie...

Poleć forum