1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mlasia, Lipiec 19, 2010.

  1. Mlasia

    Mlasia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam mały problem. W tym tygodniu przerobiłem swoją konsole u jednego speca w tych sprawach. Nie wiem jaki firmware wgrał, konsole którą dałem ma napęd benq( jeśli to istotne)
    Moja stara konsola jest przerobiona na stary flash (na tym na którym chodzą gry spaczowane na wave 2) wszystkie gry na starej konsoli chodzą, a na tym z nową przeróbką odpalają się tylko starsze gry a nowsze nie (włącza się biały ekran z napisami w różnych językach, dalej się nie wgrywa) np RDR, Fifa 10 (wszystkie te gry są spaczowane na wave 2) Proszę o pomoc, o co może chodzić, może potrzebuję activate.iso ?? Z góry dzięki za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zapytaj speca co ci wgrał ?
    i dlaczego wgrał jakiegoś starocia na którym nic ci nie działa ?
    i niech poprawi fuszerkę ... bo za to zapłaciłeś żeby wsio działało
     
  4. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    reklamacja powinien wrzycic lt 1,2 pozdro
     
  5. Mlasia

    Mlasia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki za odpowiedź, ale pomijając że nie wgrał tego flasha co powinien to czy activate.iso coś tu pomoże?
     
  6. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    zalezy jaki Ci wgral...ale wyglada na to ze masz 1,6 albo 1,61 wiec tylko activate iso moze pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum