1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

flash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ppg, Listopad 30, 2010.

  1. ppg

    ppg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy flash da się tylko robić na kontrolerze via?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Nie tylko - nForce, Intel.
     
  4. ppg

    ppg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a na Promise PDC?
     
  5. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Musisz spróbować, ale chyba nie. LiteOn'y np. bardzo nie lubią kontrolerów SiS.

    Ogólnie to jest loteria, nie spróbujesz nie będziesz wiedział.

    VIA, nForce, Intel - te zawsze działają.
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    promise jest chyba na chipsecie silicon graphics i tu są problemy...
     
Wczytywanie...

Poleć forum