1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flash

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kamil126p, Grudzień 21, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    Nacisnalem Intro Device i sam naped weszed mi w Vendor niemusialem nawet wyciagac i wladac wtyczi od zasilania. niestety pech konsola mi sie wylonczyla bo niemialem podlaczona pod kabel component. teraz znowu gdy klikam Intro Device wyskakuje czy napewo i zebym szybko wyciagna i wlozyl wtyvzke .teraz za chiny nie chce wyjsc w Vendor co zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    restart kompa konsoli
     
  4. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    probowalem 2 razy
    moglby mi ktos powiedziec co to znaczy bo tlumacz google jest slaby

    Calm down, your drive isn’t bricked! JungleFlasher tries to automate as much of the process as possible, making it seamless. This time, sadly, it didn’t work.
    All you need to do is manually do the process again, power cycle the Drive, then send a MTK Intro to the drive.
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    w dosflash probówałeś?
     
  6. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    nieprobowalem a latwiej jest ? musze wtedy cos wlanczac i wylanczac?
    moglbys podac jakis poradnik? mam liteona 0401 wiec chyba odpada?
     
  7. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    W jakim momencie napęd stracił zasilanie?
    Jeśli podczas flasha i dosflash go nie będzie widział pozostaje Ci tylko spróbować na innym kontrolerze.
    BTW
    Wiesz, że będziesz musiał wiercić żeby odblokować chipa?





    @down:
    Puki co to wiadomo tylko, że napęd stracił zasilanie.
    Ale skoro się brał za to to pewnie ma fata ;]
     
  8. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    jeżeli ma fata to po co ma wiercić ? wiercenie to raczej w slimach
     
  9. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    panowie na szczescie wszystko wporzadku dzis sprobowalm ponownie szczescia i wszystko poszlo pomyslnie
    dzieki wszystkim za rady
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum