1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

flash

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez wrobelek166, Czerwiec 24, 2009.

  1. wrobelek166

    wrobelek166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łuków
    Witam chcial bym sie dowiedziec czy jest jakis poradnik jak samemu sflashowac naped flashem ixtreme 1.6. I jak musiał bym podlaczyc naped do kompa zeby go sflashowac, wystarczy tylko kablem sata czy trzeba czyms innym.mam naped liteon oraz samsung
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
  4. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Do litka potrzebujesz dodatkowo fejsa aby wyciagnac key reszte napedow tylko SATA w PC.
    Oczywiscie oprogramowanie typu JF i stosowne wsady na iX 1.60.
     
  5. wrobelek166

    wrobelek166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łuków
  6. wrobelek166

    wrobelek166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łuków
    a te filmy to sa z flashem 1.6??\
     
  7. wrobelek166

    wrobelek166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łuków
    i jeszcze dedno czy jak bede flashowal a mam windoiwsa 7 zainstalowanego to cos sie zwali czy moge spokojnie to robic?
     
  8. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Na windzie 7 dziala ;)
     
  9. wrobelek166

    wrobelek166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łuków
  10. wrobelek166

    wrobelek166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łuków
    a tak ogolnie ja mam na tym samsungu iX 1.4, wiec musze normalnie go flashowac do wersji 1.6 czy jakos inaczej da sie zaktualizowac???
     
Wczytywanie...

Poleć forum