1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

flashFXP-serwerftp

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez luca242007, Październik 16, 2010.

  1. luca242007

    luca242007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Połączyłem xboxa z pc,z pomocą flash fxp chciałem nawiązać łączność,ale jaki mam podać login i hasło,bo znajduje mi pc konsolę,ale zaraz przerywa połączenie,pisze,że złe hasło(wpisuję byle co)a login-zaznaczam" anonimowo"taką opcję.Jak mam się zalogować,skąd to wziąć?

    //HoFi:
    -Zakaz zakładania tematów przez ''Użytkowników'' w dziale dla ''Świeżaków(do 20postów)''! następny taki temat i warn !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    a masz ty chłopie JTAG'a ?
     
  4. luca242007

    luca242007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam ,inaczej bym nic nie kombinował...niby znalazłem w ustawieniach flash fxp,w miejscach sieciowych jest miejsce na login,hasło,wpisałem,zaakceptowałem i dalej to samo,pisze komunikat,żę niewłaściwe hasło...
     
  5. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
  6. luca242007

    luca242007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chętnie skorzystam z Twojej rady,bo już motam się drugi dzień i nic...

    Robię dokładnie jak w tutorialu,z linka,co mi podałeś,pokazuje się komunikat,właśnie utworzyłeś nowe miejsce sieciowe,a jak potem chcę się połączyć,pojawia się komunikat:
    windows nie ma dostępu do tego miejsca(folderu),sprawdż,czy podałeś dobrą nazwę,masz pozwolenie dostępu itd....i kupa,może ja mam coś trafione w gniazdku od konsoli,albo coś
    trzeba ustawiać w settings konsoli(teraz mam ustawione automat. konfigurowanie adresu,i pokazuje tak samo jak w xexmenu,bo już sam nie wiem...

    //HoFi:9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "edytuj").
     
  7. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    ustaw sobie stałe ip czyli:

    start -> uruchom -> cmd

    potem: ipconfig /all

    przepisz sobie na karteczke:maska podsieci, brama domyslna, serwery DNS

    w xboxie ustawienia, tam w ip wpisz np. 192.168.1.2
    w maska podsieci - to co na karteczce
    w brama - to co na karteczce

    i ustawienia dns to samo :)

    i konfigurujesz FTP czyli ftp://192.168.1.2 zamiast Anonymous wpisujesz xbox i powinno smigac.
     

Poleć forum