1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flashing

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kondzio_8888, Listopad 19, 2010.

  1. kondzio_8888

    kondzio_8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Moja konsola padła a przynajmniej padnie w przeciągu kilku dni , ale mniejsza o niej za parę miesięcy kupuje nową Jasper pewnie Arcade a teraz do żeczy:

    Jak Jasper na 100% będzie w niej LiteON , flash napędu LiteON jest trudny ( nie starszny mi software ale lutownica mnie skutecznie odstarsza)

    Z tąd moje pytanie czy czy jak kupie tego jaspera z liteONem to czy bez żadnego lutowania będę mógł sczytać klucz i "wszczepić" go do swojego Samsunga (ten napęd mam obecnie w swojej konsoli) co więcej bym na tym zyskał to nie tyczyło by mnie zabezpiecznie AP 2,5 bo samsungi nie są kompatybilne z nim

    Serdecznie z góry dziękuje za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomigsm

    tomigsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Zalezy jakiego bedziesz miał liteona ale prawdopodobnie do ciecia a co do spoofa z samsungiem to ap 2.5 cie nie ominie bo rozpoznaje soofa wiec lipa czekac trzeba na LT+
     
  4. kondzio_8888

    kondzio_8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mój Samsung nie rozpoznaje AP2,5 Gram w Brotherhooda teraz .... a jeśli mnie lutownica czeka to kicham na to oddam to komuś najwyżej zapłacę ale dzięki za odpowiedź
     
  5. tomigsm

    tomigsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Tak teraz tak ale jak zkleisz klucz z Litona z samsungiem to ap 2.5 to rozpozna
     
  6. kondzio_8888

    kondzio_8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha no chyba że tak ale dziękuje za rozwianie moich wątpliwości

    @Edit do moderatora
    Temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum