1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flashowanie do xtreame 1.6

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez skiba1985, Kwiecień 26, 2012.

  1. skiba1985

    skiba1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hej! wiec tak chce sflashowac swoj naped Liteon DG-16D2S do xtreame 1.6 tylko nie moge go nigdzie znaleźć... :/
    mam duzo starych gier przerobionych z wave 4 na wave 2 nie zalezy mi na xlive poniewaz mam bana poprostu chcialbym pograc w stare gry bez przepalania ich na nowo czy tym podobnym zabiegom
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    jak wrzucisz do niego lt 3.0 to też będziesz mógł grać starsze gierki
     
    1 osoba to lubi.
  5. skiba1985

    skiba1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmn teraz tak nie wiem ktore fm w tym balaganie to lt 3.0
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wgraj Dash'a 13604, a później "LTPlus-0251-v3.0.bin".
     
  7. skiba1985

    skiba1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wgrywalem najnowszego dasha ktory ostatnio wyszedl
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Teraz wgraj LT 3.0, zgodnie z poradnikiem.
     
    1 osoba to lubi.
  9. skiba1985

    skiba1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No i zonk nic sie nie dzieje postepuje jak w instrukcjach

    [​IMG]

    Dobra dziala dzieki za pomoc
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. BoxuMaster
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    329
  2. niket90sport
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    580
  3. BinduS
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    918
  4. wojtecki
    Odpowiedzi:
    25
    Wyświetleń:
    1388
  5. Bodzio92
    Odpowiedzi:
    17
    Wyświetleń:
    1896

Poleć forum