1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flashowanie dysku 500GB pod Xbox 360 na laptopie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ShAdOw95, Wrzesień 8, 2013.

  1. ShAdOw95

    ShAdOw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojkowice
    Witam. Pytanie tylko dla zaawansowanych. Czy dysk wd5000bpvt jest kompatybilny z xboxem 360 bez jakiejkolwiek przeróbki? Czy będzie on działał bezproblemowo po odpowiednim przerobieniu go? Jak go mam przerobić? Mam tylko laptopa. Czytałem coś o flashowaniu dysku z 500GB na 320GB bo tylko tyle można z tego dysku wycisnąć na xboxie 360 bez RGH. Czy ktoś już flashował dysk na laptopie? Mój laptop to Samsung R610 i nie mam tam chyba żadnych wejść typu SATA czy ESATA? Co mam zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zostaje ci kieszeń na usb.
     
  4. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wystarczy stworzyć bootowalnego pena z poziomu Windowsa, wyłączyć lapka, odłączyć dysk z Windowsem, podłączyć ten co flas***emy, włączyć i bootowanie z pena i dalej to według Tutoriala. Ja tak robiłem i żadnych problemów nie było (na starym lapku).
     
  5. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. ShAdOw95

    ShAdOw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojkowice
    To sobia daruje to. Jest jakas znaczaca roznica w szybkosci pomiedzy oryginalem 120gb a tym 500gb ?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie ma różnicy
     
  8. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W ilości gb jest z 500gb zrobi 320gb. I ceną orginalne są droższe. Jak za przerabiane nie ma bana to po co przepłacać. Na allegro są już przerobione.
     
  9. ShAdOw95

    ShAdOw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojkowice
    Tak są przerobione ale pod RGH. I tak kupiłem konsolę z banem więc mi nie zależy. Się zastanawiam co z tą konsolą zrobić bo mam prawie najgorsze połączenie z możliwych czyli BAN + LT 3.0 a wiem że teraz już Microsoft nie banuje za granie na piratach. Najgorsze połączenie to by był BAN + konsola nieprzerobiona :D No i teraz się zastanawiam co zrobić. Czy można UNBANA mojej konsolce dać? Mam Falcona z najnowszym dashem. No albo zrobie ten unban albo wgram RGH i będę miał RGH + LT 3.0
     
  10. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podobno sie da. Rgh zrób sobie i graj na xlink. Sprzedać ją i kupić nie zbanową.
     
Wczytywanie...

Poleć forum