1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flashowanie help !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hefalump, Lipiec 12, 2010.

  1. Hefalump

    Hefalump Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem, otoz probuje sflashowac swojego liteona 83850c i przy JungleFlasher 0.1.66 wywala mi :

    Wiec sprobowalem zrobic to JungleFlasherem 0.1.74b i wywala mi

    czy to oznacza ze musze teraz flashowanie robic wedlug tego poradnika ? => http://xboxforum.pl/firmware-napedow-f160/[tutorial]-flash-lite-0n-v3-[83850cv2-93450c]-47607.html

    Czy co ? Bo nie bardzo nie rozumiem o co chodzi.

    Dodam ze mam liteona 83850c z Sierpnia 2009 (25-08-09)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli na napędzie jest napisane DG16D2S-09C to 09C oznacza, że to jest LiteOn 83850c v2 o ile się nie mylę.
     
  4. Hefalump

    Hefalump Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak zgadza sie, mam napisane DG-16D2S-09C.

    Poprzednio ludzie na forum upewniali mnie, ze mam mam zwykle 83850c i polecali kupic kontrolel sata oparty na via i nie chce teraz wydawac kolejnej kasy na ck3. Dlatego czy ktos potrafi mi na 100% udzielic odpowiedzi jaki naped mam wkoncu ?
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zrób to Dosflashem 1.8 w DOS-ie
     
  6. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Przecież pisze Ci w logu że masz napęd Liteon 83850c v2. Tym sposobem z tacką nie dasz rady. Dosflash też nie pomoże. Pozostaje robić według poradnika na v3 cięcie ścieżek. Nie musisz kupować CK3, można to zrobić z pomocą lutownicy, opornika i przełącznika.
     
  7. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Pisałem Ci już kiedyś że jeżeli nie idzie metoda LOinfo to znaczy ze masz v2 i trzeba ciąć ścieżki.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    a jaka date masz na napedzie?
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. BoxuMaster
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    331
  2. niket90sport
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    581
  3. BinduS
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    921
  4. wojtecki
    Odpowiedzi:
    25
    Wyświetleń:
    1390
  5. Bodzio92
    Odpowiedzi:
    17
    Wyświetleń:
    1898

Poleć forum