1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flashowanie Jaspera - prawda czy mit?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Mari, Czerwiec 30, 2009.

  1. Mari

    Mari Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszytskim Xboksowych zapalencow. Przepraszam, ze zakladam nowy temat (szukalem - bez skutku) ale wole miec juz 100% pewnosc nim kupie wymazonego xboxa360, ze nie bede musial ponosic dodatkowych kosztow. Uwazam, ze nikt tak jak Wy nie zna sie na tym sprzecie. Nosze sie z zamiarem kupna Xboxa360 Arcade JASPER. Chcialbym tez odrazu wgrac iXtreme 1.6. Teraz pytanie: czy da sie flashowac najnowszego Jaspera? Co dzwonie do kolejnej osoby z allegro, ktora pisze ze flashuje ABSOLUTNIE WSZYSTKIE napedy to okazuje sie, ze AKURAT jaspera sie nie da, badz jest to bardzo kosztowne bo trzeba zamieniac naped na inny starszy itd. Jedna osoba udzielila mi informacji, ze moze sie uda a moze nie. Mnie to nie satysfakcjonuje. Ile w tym prawdy? Prosilbym o szybka odpowiedz, poniewaz chce jutro, najpozniej pojutrze kupic konsole. Jesli jednak sa problemy z Japserami, bede musial gdzies szukac w magazynach sklepowyh Falcona. Mieszkam w Warszawie, wiec jesli mozecie kogos polecic kto mial juz do czynienia z Jasperami to bede bardzo wdzieczny. Dziekuje i pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Tu nie chodzi o Jaspera tylko o nowy naped Liteon ktory jest jak na razie nie do ruszenia.
    Musisz trafic Jaspera z normalnym napedem ;)
    Powodzenia
     
  4. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dokładnie jest tak, jak napisał kolega wyżej.

    Według mnie, lepiej kupić przerobioną konsolę na Allegro, niż martwić się o wersję napędu (jeśli trafisz na nową wersję napędu, trochę poczekasz zanim uda się ją ruszyć), po za tym otrzymujesz od razu gotową konsolę do grania (czytającą kopie zapasowe), nie musisz już szukać "fachowca", który może okazać się bezradny w razie nowej wersji napędu.

    Jeśli mogę Ci polecić:
    NOWY XBOX360 ARCADE HDMI 65NM JASPER + iXtreme 1.6 JASPER [809zł] (na Allegro takiego pakietu taniej nie znajdziesz)
     
  5. koval9021

    koval9021 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chojnice
  6. zaki#17

    zaki#17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dokładnie, lepiej kupic przerobioną, bo potem można sie wplątac w lawine kosztów i i tak wyjdzie drożej
     
  7. diarrhoea

    diarrhoea Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Napęd można kupić nowy z wgranym flashem i montażem gratis za 130zł ;)
     
  8. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jak zczytasz klucz z Lite-On'a v2?

    Jeśli trafi Ci się Lite-On v2, na razie nie przerobisz.
     
  9. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Co ci da kupno nowego npędu?Potrzebny jest klucz a jeśli się da go odczytać to po co wydawać 130 na drugi napęd skoro za 50 pln masz najnowszego flasha.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. BoxuMaster
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    330
  2. niket90sport
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    581
  3. BinduS
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    920
  4. wojtecki
    Odpowiedzi:
    25
    Wyświetleń:
    1390
  5. Bodzio92
    Odpowiedzi:
    17
    Wyświetleń:
    1897

Poleć forum