1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

flashowanie najnowszych X'ów

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez perseus, Maj 4, 2010.

  1. perseus

    perseus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, zaniosłem dzisiaj swojego X360 do przerobienia (data produkcji to końcówka listopada 2009), jednak facet powiedział, że najprawdopodobniej mam jakąś "trzecią wersję" czegośtam i nie obędzie się bez lutowania (jakiegoś chipa?) bo na dzień dzisiejszy nie ma innej drogi żeby to przerobić..
    mówił prawdę? myślałem że wszystkie wersje X360 można przerobić bez ingerencji w konsolę..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    mowil prawde bedzie ciał sciezki :D
    a potem je lutował spowrotem (naprawiał)
     
  4. perseus

    perseus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nie da się tego zrobić bez?
    a wpływa to jakoś na awaryjność konsoli (w końcu modyfikacja to modyfikacja) bo rozumiem, że ślad po tym zostaje i jest większe prawdopodobieństwo, że M$ przy wysłaniu na gwarancji jakby się zepsuł to zauważy?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak jest dobrze polutowane to nie bedzie problemu bo lutuje sie po to zeby zmienic oprogramowanie. `* napedow nie otwiera wiec wystarczy zeby nie ruszal na nim plomby i bedzie ok.
     
  6. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dalo by rade pozniej oddac taki lutowany naped na gwarancje ? Nie skapna sie ze cos bylo robione?
     
  7. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    jak widać pisał Dexter wyżej iż nie otwierają w związku z tym nie sprawdzają czy było coś robione chyba że masz plombę uszkodzoną
     
  8. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Prawda , jednak jesli cos by siadlo to przeciez beda ja otwierac i moga zobaczyc ;/
     
  9. dawgrodoburca

    dawgrodoburca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pułtusk
    Przykro nam ,nie jesteśmy z microsoftu i nie wiemy jak oni to robią.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. BoxuMaster
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    334
  2. niket90sport
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    582
  3. BinduS
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    929
  4. wojtecki
    Odpowiedzi:
    25
    Wyświetleń:
    1397
  5. Bodzio92
    Odpowiedzi:
    17
    Wyświetleń:
    1903

Poleć forum