1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flashowanie napędu Benq i problem z odpaleniem windowsa 7.

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Konrad Mrok PL, Październik 18, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    Witam. Mam wielki problem z systemem windows 7, ponieważ przy podłączeniu napędu benq (zasilanie z konsoli, brak uziemienia z PC) winda nie chce się za nic odpalić, komp startuje ale gdy dochodzi do ładowania systemu wiesza się i tyle jest z przerabiania. A jak odłaczę napęd od ixa i odpale znowu kompa to wszystko jest ok. Może miał ktoś podobny problem??




    Dobra można zamknąć. Już wszystko działa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Podłącz sata dopiero po uruchomienia windowsa
     
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
  5. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Też to proponuje. Miałem podobny problem i dosflah mi pomógł.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum