1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flashowanie napedu. Jungleflasher nie widzi napedu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Artur Słomowski, Listopad 24, 2011.

  1. Artur Słomowski

    Artur Słomowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    dzisiaj probowalem sflashowac liteona do lt 2.0. Wczesniej byl lt 1.1. Udało mi sie uzyskać klucz, zespoofowac i ogolnie gra. Ale podczas flashowania komputer mi sie zawiesił. W tym momencie JF nie widzi napedu. Dzwonilem do speca ktory sprzedal mi probe, powiedzial zebym sie nie martwił i użył dosflasha, poniewaz on sam mial takie problemy. Czy to prawda? Czy moze naped jest uwalony?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Na 99,9% naped nie ma fw i wystarczy je wgrac w dosflash.

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  4. Artur Słomowski

    Artur Słomowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bałem się ze naped po przejsciu w vendor mode sie zepsół. Czy jest jakas szansa na to?
    Po drugie w JF spoofowalem plik dummy.bin z LT 2.0, a mimo to po wybraniu zespoofowanego frameware pisze w nim lt 1.1. Czy to wina starej wersji JF?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    1.nie popsul sie
    2.wina jf starego
     
  6. bkia

    bkia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    łodzkie
    Witam ja też tak zrobiłem nie mogłem zczaić co i jak, musisz postępować dokładnie według instrukcji tylko pamiętaj sprawdzić port w dosflash bo ja sugerowałem się instrukcją że port z jf a okazało się że jest inny w dosflash nie wiem dlaczego wpisałem taki jak w dos flash i poszlo na strzala, a męczyłem się parenaście razy podchodziłem i nie moglem sobie poradzić.
     
  7. Artur Słomowski

    Artur Słomowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy moge użyć dosflash32 pod windows?
     
  8. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    lepiej zrob to pod dosem
     
  9. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    W JF wystarczy kliknąć intro device id wył/wł napęd i gotowe, napęd będziesz miał w vendor i jedziesz dalej
     
  10. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Jeszcze raz spoof klucza z LT. W mtk na ślepo wybierz sobie odpowiedni port. Tzn taki jaki Ci się wyświetlał przed wgrywaniem. No i jak dasz erase i zrobisz jak trzeba to bedziesz miał napęd w vendor. Jak znowu zwiecha to wyłącz wszystkie progr\my w menadzerze zadań. Ostatecznie próbuj w dosflash
     
  11. mass98com

    mass98com Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć mam taki problem ze podczas vendor mode odlczyło mi sie naped czy jest szansa go naprawic i jak tak to jak bo jestem siny z tym :/
     
  12. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    ustawiasz port i intro. powinien wskoczyć
     
Wczytywanie...

Poleć forum