1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

flashowanie

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Bartekxxx, Styczeń 24, 2009.

  1. Bartekxxx

    Bartekxxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam zamiar kupić w najbliższym czasie xboxa 360 i chciałbym się dowiedzieć co nieco o nim.I czy w ogóle warto go kupić.Co oznacza flashowanie?Czy trzeba w nim wgrywać jakieś nowe oprogramowania(nie zamierzam przerabiać)?Proszę opowiedzcie mi coś o nim :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. liqid

    liqid Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Kupic myse ze warto jest to Next-genowa konsola jedyna konkurencja dla niej jest 2x drozsze PS3 na ktore poki co jest problem z pisanem gier (slaba grafika i wydajnosc w porownaniu ztymi samymi grami na x360 oczywiscie na to nie ma zasady)

    jedyna wada x360 jest awaryjnosc ,ktora stopniowo zostaje eliminowana z nowszymi wersjami konsoli. Napisalemmala instrukcje jak rozpoznac konsole w dziale sprzet.

    Flashowanie to Pzrerabianie napedu tak aby mogl czytac Kopie zapasowe gier czyt. piraty.

    Nowe oprogramowanie Dashboard mozna wgrac lecz nie trzeba to zalezy od uzytkownika.

    Jesli chodzi o Zalety to napewno sporo osob je tutaj wypisze ale najwazniejsza to CENA.
    jak i gry w HD.
     
  4. Bartekxxx

    Bartekxxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A którą wersje najbardziej się opłaca kupić Arcade , Premium czy Elite?
     
  5. furman11

    furman11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wschowa
    Witam moim zdaniem lepiej będzie jak kupisz konsole Premium z dyskiem 60 Gb ponieważ będziesz mógł sobie zgrywać gry na dysk. Bo w Arcade masz ten minus że kiedy nie masz dysku to ci mogą się doczytywać tekstury w niektórych grach ;)
     
  6. CHAST

    CHAST Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    Wszystko zależy też od cen.
    Czasami można kupić ELITE w cenie PREMIUM
     
  7. Bartekxxx

    Bartekxxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A powiedzcie mi jeszcze czy nie lepiej dołożyć i kupić ps3?Czym się różni?Dużo lepsze jest?
     
  8. furman11

    furman11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wschowa
    Jak ja bym był na twoim miejscu to bym kupił XBOXa360. Bo na PS3 nie ma takiego dużego wyboru gier. I jedynie byś musiał kupować oryginalne gry bo konsola nie jest przerobiona.
     
  9. Ryszy

    Ryszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli nie masz zamiaru przerabiać i masz dużo kasy to proponuje PS3, na razie jest za dobra, że tak to określę, ale za 2-3 lata spokojnie będziesz mógł sobie grać (do tego czyta blue-raye):), ale jak chcesz grac w dobre gry teraz jak i w przyszłości polecam Xboxa (sam mam Arcade + dysk)
     
  10. Bartekxxx

    Bartekxxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co znaczy że na razie sobie nie pogram?Ja mam to dostać na urodziny i mam wybór ps3 albo xbox premium lub elite.Ale na xboxa nie ma gt5 :( i jak to jest z internetem w ps3 ?wystarczy kabel podłączyć no nie?A w xie trzeba live miec?
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    blue-ray to ps3 nie czyta jak coś to blu-ray:).
     
  12. Bartekxxx

    Bartekxxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To chyba wybiorę PS3 :) Dzięki za pomoc :)
     
  13. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak masz dużo kasy z którą nie masz co zrobić to bierz PS3 i kupuj potem oryginalne gry ;)
     
  14. Bartekxxx

    Bartekxxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I tak nie chciałem przerabiać xboxa :)
     
  15. XBOX360s

    XBOX360s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aktualizacje

    Wie ktoś jak wgrać najnowsze aktualizacje do Xbox'a 360 ?
     
  16. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
  17. CHAST

    CHAST Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    Zastanów się czy na pewno chcesz wykonać aktualizację :)
    Jeśli masz kernel 7xxx zastanów się.
    Można z konsoli wycisnąć więcej ;)
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. BoxuMaster
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    329
  2. niket90sport
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    580
  3. BinduS
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    917
  4. wojtecki
    Odpowiedzi:
    25
    Wyświetleń:
    1388
  5. Bodzio92
    Odpowiedzi:
    17
    Wyświetleń:
    1894

Poleć forum