1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flustracja związana z Bad Company 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zenonlaskowik, Kwiecień 9, 2010.

  1. zenonlaskowik

    zenonlaskowik Banned

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam jak w temacie wiem ze problem byl walkowany ale od premiery bc2 minelo kilka tygodni ,moj problem polega na tym ze grajac w mp czytnik/naped w konsoli wysiada niekreci sie staje w miejscu w pewnym momencie po ktoryms z kolei respawnie postaci czy moze jest jakis fox albo poprawna werjsa tej gierki w sieci (xbox sky?) bardzo prosze o pomoc bo flustracja by nieuzyc innych wulgaryzmow jest wielka czlowiek zdobyawa po 4000punktow i tu nagle kiszka trzeba wyjsc na pulpit konsolki i znow uruchomic.

    Dodam ze pisiadam xboxa z polowy 2008 roku prawdopodobnei naped hitachi ,konsolka zawiare extreme na ktorym dzialaja gry z wawe 3 i 4 do gier z wawe 5 uzywam activation iso (extreme 1,61) aha i zastanawia mnie dla czego oplaca sie instalowac gry na twardzielu konsoli i tak trzeba wlozyc plyte by grac
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Joy5593

    Joy5593 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bukowno
    ale jak zainstalujesz na twardzielu to plytka jako taka juz nie jest uzywana, jest tylko potrzebna do uruchomienia potem juz gra smiga z dysku twardego. I w ten sposob naped sie nie niszczy :)
     
  4. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    nie ma takiego slowa jak flustracja ;d. a instalowanie na dysku daje to co napisal Joy5593 + szybsze loadingi. a co do 1 pytania : podaj na jakich plytach nagrywasz
     
  5. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ja mialem podobny problem ale w singla bo np nie widzialem broni albo jakies inne dziewne krzaki... instalacja gry na HDD rozwiazala ten propblem w 100% natomiast w Multi playera pojawil sie inny a mianowicie w czasie grania i zdobyciu duzej ilosci punktow automatycznie ni z gruchy czy pietruchy wywalolo mnie do menu glownego gry... problem rowniez rozwiazalem restartujac ruter... najprostrze rzeczy pomagaja:)
     
  6. zenonlaskowik

    zenonlaskowik Banned

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mala literowka z mej strony :D ,nagrywam na mintach i maxwelach czasem na verbatimie , bc nagrane jest na esperansie moze plytki nie sa pierwszej jakosci z tego co sie orjentuej ale coz zrobic
     
Wczytywanie...

Poleć forum