1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fnr 4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hestex, Styczeń 25, 2010.

  1. hestex

    hestex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hestex

    hestex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy to musze mieć neta w xboxie i dopiero wtedy da sie pobrać ??
     
  4. ChicLetsBounce

    ChicLetsBounce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z tego co wiem potrzebujesz neta w X'ie.
     
  5. Materek123

    Materek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    Musisz mieć X360 podpiętego do neta bo to się ściąga z poziomu gry i tam wybierasz kogo chcesz pobrać.
     
  6. hestex

    hestex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to jak mam modem netia ( dział ja neo )

    to jaką przejsciówke trzeba kupić ??
     
  7. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    Podaj dokładnie nazwe twojego modemu bo netia ma ich więcej.
     
  8. hestex

    hestex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Netia Sagem wejscie ma telefonicze i usb ;) podejdzie pod xboxa ?
     
  9. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    spróbuj podłączyc kablem USB a jak sie nie da to podłącz xboxa kablem ethernet do kompa
     
  10. Lazlo95

    Lazlo95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie
    Musisz się polączyć ze swoim PC i z netem najlepiej przez router.
     
  11. hestex

    hestex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no pierw to trzeba mieć router ;)
     
  12. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    nie musisz w kompie powinieneś mieć gniazdo ethernet. A modem do kompa i tak podłączasz kablem USB więc nie ma problemu. jedyne co będziesz musiał zrobić żeby mieć inta w xb to włączenie kompa podczasz grania na xb.
     
  13. hestex

    hestex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    CZyli mam kabel usb i ten internetowy podpiąć pod konsole a kablem ethernet podpiać kompa pod konsole ??
     

Poleć forum