1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Folder 0800 Files.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Kosa77, Styczeń 14, 2012.

  1. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Witam ! Ściągnąłem Battlefielda 3 ( 1 cd) i gdy rozpakowałem był plik do IMGBurn, obraz płyty i folder pod nazwą "0800 Files" i tu moje pytanie po co mi on? Gdy w niego wszedłem były tam 4 pliki .bin .
    PS. Tak przy okazji chciałbym się zapytać czy dobrze nagrałem płytki na ihasie bo jak nagrywałem NFS The Run i nowego Assasyna to wyskoczył mi komunikat że za mało miejsca jest na płycie i były dwie opcje do wybrania. Chyba "Overburning" i "Truncate" i zaznaczyłem to drugie. Czy dobrze zrobiłem i czy nagrałem obraz 1:1? Jak coś obrazu gier nie ruszałem bo nagrywałem na 2.0 i wgrałem już FW do mojego ihasa. Zapomniałem dodać, że gry normalnie zainstalowałem, nagrywałem na Verbatimach i mam dasha 13599.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    REF. Na pierwsze pytanie już znam odpowiedź ale nadal nie wiem jak z moim drugim problemem. Nikt mi nic nie powie ? Z góry dzięki za pomoc ;D
     
  4. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
  5. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    jak "zaznaczałeś" truncate to jak sama nazwa wskazuje to wersje "okrojone" to nie są kopie 1:1; p.s przy ImgBurn v2.5.6.0 + iHAS_CFW nie powinno Ci "nic wyskakiwać";
    LT v2.0 i DASH 2.0.13599.0 (brak "cichej aktualizacji") = możesz sobie spokojnie tak "nagrywać";

    na przyszłość: wypaliłeś "jakoś" obraz gry, chcesz sprawdzić czy jest poprawny? to przepuść tą wypaloną płytę przez ABGX`a, p.s te co już wypaliłeś dadzą Ci "zły" wynik;
     
  6. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Musiałem źle zrobić coś z ihasem bo zrobiłem wszystko na nowo i hula normalnie. Włączyłem jeszcze "Verify" w IMGBurn i wszystko w porządku. Tamte gierki oddam wujkowi ; D
     
Wczytywanie...

Poleć forum