1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Folder aplikacje i plik launch.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez king1000, Listopad 28, 2014.

  1. king1000

    king1000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, odebrałem dziś konsole po przeróbce rgh. Pan od którego odbierałem konsole, powiedział abym na dysk twardy przekopiował folder aplikacje oraz plik launch.
    Problem polega na tym, że nie pamiętam czy plik launch i folder ma być do utworzonego folderu o nazwie USB czy z folderu USB. ( ach ta praca w nocy ).

    Kurcze pomóżcie bo nic na ten temat w mecie nie mogę znaleść, a nie chce nic skopsać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ale jak uruchamiasz konsolę to startuje normalnie - FSD uruchamia się ?
     
  4. king1000

    king1000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak. Wszystko się ładnie botuje. Facio mówił, że trzeba te pliki przekopiować na zewnętrzny dysk twardy, żeby to się z czasem nie wywaliło. Teraz nie pamiętam czy mówił aby przekopiowac to do folderu usb z folderu usb czy po prostu na dysk usb, a że się uczę dopiero to chcę o wszystko dopytać.
     
  5. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jeśli teraz chodzi z dysku wewnętrznego - to jak skopiujesz to na zewnętrzny to i tak będzie się uruchamiało z wewnętrznego (plik launch.ini - wskazuje scieżki dostępu)

    musiałbyś po skopiowaniu tych plików na zewnętrzny ustawić nowe ścieżki dostępu w Dashlaunch'u do tych nowo skopiowanych na dysku zewnętrznym

    moim zdaniem nic nie kopiować, nic nie zmieniać - jak działa to będzie działać
     
  6. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Moze mu chodziło o backupa żeby zrobił, nie rób nic bo sobie Macisz poczytaj poradniki od ESLORDA w dziale JTag/RGH o terminologii to spokojnie ogarniesz wszystko ;)
     
  7. king1000

    king1000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok. Dzięki. Też mi się wydaje, że po co robić przeróbkę skoro za m-c ma się wykrzaczyć. Zapewne wielu ma konsolke 4gb i śmigają na przeróbkach po kilka lat.
     
Wczytywanie...

Poleć forum