1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Format dysku twardego xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TobinFrost, Kwiecień 22, 2013.

  1. TobinFrost

    TobinFrost Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ! Zakupiłem używany dysk twardy 120 GB do starszej konsoli xbox 360 JASPER. Dysk jest niesformatowany , na pewnym poradniku przeczytałem jak wykonać taki format i jest napisane , że trzeba wpisać numer seryjny konsoli xbox 360. Nasuwa mi się pytanie , czy ten numer seryjny może być dowolnej konsoli do której zostanie wpięty używany dysk lub numer ten musi pochodzić od konsoli , z której został wypięty dysk.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Własny numer, tj. tej konsoli, do której obecnie podłączasz dysk
     
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    W dashu masz ustawienie dane o konsoli
     
  5. daait07

    daait07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2016
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co jeśli sformatowałem dysk przy konsoli xBox360 S i wpisałem numer seryjny a teraz chcę przełożyć dysk do xBox360 E i konsola go nie widzi. Co zrobić w takiej sytuacji ?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli jesteś pewny że zamontowany prawidłowo, znaczy że dysk jest zepsuty
     
  7. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3467
    Polubienia:
    1234
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wpisywanie S/N to tylko zabezpieczenie by nie stracić danych przypadkiem np. dziecko ci nie sformatowało itd, dysk z X360 działa pomiędzy konsolami.
     
  8. daait07

    daait07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2016
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na xBox S działa normalnie a E nie widzi go w ogóle. Dzwoniłem na infolinię i powiedzieli że muszę zgrać pliki systemowe bo sformatowałem dysk i podałem numer seryjny konsoli. Znalazłem pliki ale jak podłącze Pendrive to nie wyświetla się żadna aktualizacja.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeśli dysk działa W innej konsoli i jesteś zdecydowanie pewny ze dysk wchodzi do końca w modelu E.
    A) nie podłączona gniazdo na hdd
    B) uszkodzone gniazdo hdd
    C) uszkodzony przewód zasilający lub sata
    D) uszkodzona konsola
    Urządzając tylko serwis lub utrata gwarancji

    Wysłane z mojego SM-G318H przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum