1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Format gier ze "starego'' Xboxa na X360

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez tomekf19, Luty 12, 2009.

  1. tomekf19

    tomekf19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!!
    Jak to jest z formatem gier z xboxa "starego" na 360?? są w oryginalnym formacie (pewnie wiekszosc 4:3) czy w 16:9?? Czy mozna ustawic format kosztem "obciecia" fragmentu obrazu??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja sobie w GTA:SA bez problemu nawet w 16:10 gram ;) Tylko obraz jest delikatnie nagięty.
     
  4. tomekf19

    tomekf19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeszcze jedno: Czy potrzebny jest do uruchimienia gry jakis emulator i jak tak to skad go pobrac?? Przez Live'a czy PC??
     
  5. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
  6. kamill_87

    kamill_87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    jak mogę ten emulator wgrać/zainstalować na x360??
     
  7. Cloud Strife

    Cloud Strife Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podłączając do live i emulator sam ściągnie
     
  8. kamill_87

    kamill_87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    aha, inaczej nie daloby rady? niestety nie mam polaczenia xbox live:/, probowalem z usb nagrac ale w ogole konsola nie widzi pliku z emulatorem, .
     
  9. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    A spróbuj wypalić ten plik na cd-rw. Nie pamiętam dokładnie, ale sam tak chyba robiłem. :)
     
  10. kamill_87

    kamill_87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
  11. kamill_87

    kamill_87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    dzieki, zainstalowalem z płytki:)
     
  12. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    ale gry tylko oryginalne czyta?
    kopi zapasowych nie odczyta?
     
Wczytywanie...

Poleć forum