1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Format

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Andrzejo, Czerwiec 18, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Andrzejo

    Andrzejo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam zamiar zrobic formata a internet mam podpiety pod modem w innym pokoju. Tutaj na tym kompie mam jakieś ustawienia. Czy po formacie te ustawienia dalej będą czy będzie trzeba ustawiac od nowa?. Jeszcze jedno pytanie for,atowac c i d czy tylko c
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. biskent00

    biskent00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Czerniejewo/Gniezno
    O LOL !! :O Na forum o xbox piszesz jak sie formatuje dysk na pc, ładny as jesteś ;]
     
  4. sysek

    sysek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łorsoł
    no, zalezy co chcesz formatować. domyślne windows znajduje się na C, więc formatuj C. a jak się łaczysz przez internet, tzn statycznie czy dynamicznie przez dhcp ?
     
  5. Andrzejo

    Andrzejo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie pytam się jak się dysk formatuje czy ustawienia się usuną...
     
  6. biskent00

    biskent00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Czerniejewo/Gniezno
    Wgl o jakie ustawienia chodzi?
     
  7. sysek

    sysek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łorsoł
    jeżeli masz ciastko, a na ciastku jest napisane 'wódka' i je zjesz, to czy ten napis zostanie ? pomyślmy trochę. ustawienia nie zostana, jezeli SFORMATUJESZ partycje z windowsem.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum