1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

formatowanie dysku 500g od pc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jula8467, Marzec 1, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. jula8467

    jula8467 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak sformatować dysk do xboxa krok po kroku
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dyski 320+ można używać tylko w przerobionych konsolach.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Masz RGH, czy nie ?
    Jak masz to sformatuj go na FAT32, jak nie masz to go nie podłączysz pod konsole pod nieprzerobione lub z LT3.0 tylko oryginalne dyski lub WD Scorpio po odpowiednim przerobieniu go żeby współpracował z konsolą
     
  5. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ewentualnie konsola będzie widziała jedynie 32 GB po sformatowaniu

    Wysłane z mojego Full AOSP on Rk29sdk przy użyciu Tapatalka
     
  6. jula8467

    jula8467 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Co to jest rgh.możecie mi opisać krok po kroku jak się formatuje.
     
  7. jula8467

    jula8467 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam konsole xbox 4gb.dysk od laptopa 500gb firmy samsung .
    Konsola go nie widzi.
     
  8. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    I nie zobaczy więcej niż 32gb po formacie do Fat 32 a później w konsoli, chcesz mieć pełne 500gb to musisz mieć Rgh. Wyżej masz to samo napisane. Rgh to wmotowanie chipa w konsolę i granie z dysku, minus to graj xbl.

    Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
     
  9. jula8467

    jula8467 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Opisz jak mam go sformatować
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ustawienia > Pamięć masowa > Tam wybierasz urządzenie i klikasz A > Skonfiguruj.
    Jeżeli nie masz RGH to konsola wykryje tylko 32 GB.
     
  11. jula8467

    jula8467 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale mam to zrobić na konsoli czy na pc.przepraszam ale nie znam się.
     
  12. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W konsoli, tylko aby włożyć dysk do konsoli musisz mieć odpowiednią kieszeń

    Wysłane z mojego Full AOSP on Rk29sdk przy użyciu Tapatalka
     
  13. jula8467

    jula8467 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Xbox nie widzi dysku
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    masz przerobioną konsle?? jeśli tak to w jaki sposób ??
     
  15. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W jaki sposób podłączasz dysk do konsoli? Odpowiedzi na powyższe pytania zbierz najlepiej w jednym poście.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  16. jula8467

    jula8467 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak sformatować dysk na pc żeby widział xbox
     
  17. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Podłącz dysk do PC i sformatuj w systemie FAT32.. Mój komputer > wybierasz dysk i PPM > potem Formatuj..
    Jak masz nie przerobioną konsolę to ci konsola nie wykryje tego.
     
  18. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    my sie ciebie pytamy jak masz przerobioną konsole zeby ci pomoc a ty jak sformatować dysk...ogarnij sie
     
  19. jula8467

    jula8467 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dysk mam od pc .dysk wkładam w kieszeń do konsoli.konsole kupiłem nową nic nie przerabiałem
     
  20. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    No to w takim razie nic nie zrobisz.. Konsola ci nie wykryje dysku. Pozostaje kupno oryginalnego lub podłączenie pod USB i format w konsoli.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum