1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Formatowanie oryginalnego dysku 120GB

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomkow, Lipiec 18, 2010.

  1. tomkow

    tomkow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Edynburg
    Posiadam xbox360 nie przerabiany, dysk oryginalny MS.

    Kupilem dysk 120GB ale niepotrzebnie go podpialem do kabla do transferu dyskow do tylnego usb xboxa i sformatowalem go.
    Czy da sie go znowu sformatowac do xfat i uzywac jak normalny dysk ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Teraz to normalny dysk 120GB, nie ma tam danych Xboxowych, nie wiem czy go sie da przerobic, zalezy jaka firma. Jesli masz gwarancje slij do MS.
     
  4. tomkow

    tomkow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Edynburg
    Kupilem go na aukcji, wiec chyba mi zostaje wlasnoreczne przywrocenie, ale wciaz szukam rozwiazania :eek:
     
  5. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Oj to się w waliłeś.... Musisz teraz wyzerować dysk i wgrać HDDSS.BIN do odpowiedniego dysku. Masz gwarancje ślij do MS!! Nie masz rozkręcaj i podaj nam model dysku.
     
  6. tomkow

    tomkow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Edynburg
    Rozkrecac to raczje nie, moze faktycznie skontaktuje sie ze sprzedawca od ktorego kupilem, moze odkupi go ode mnie za 50% ;)
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  8. tomkow

    tomkow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Edynburg
    O dzieki, w wolnej chwili skorzystam z tego poradnika.

    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum