1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 2 - Aktualizacja

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MTTy2k, Sierpień 27, 2009.

  1. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    No więc w Forzie był kiedyś taki sympatyczny błąd że można było robić sobie cash pewnym sposobem, jak podłączyłem się do live to zainstalowała się aktualizacja. Teraz tego błędu nie ma, i darmowe fundusze się skończyły. Da się jakoś przywrócić poprzedni stan? Nie jestem cheaterem bo w forzie już trochę osiągnąłem bez pomocy cheatów i bugów, po prostu chce sobie zakupić kilka fajnych malowań do aut z licytacji, a kosztują po kilka milionów :<
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Hmm...jezeli nic nie pomylilem , to aktualizacje do gier znajduja sie w pamieci cache urzadzenia magazynujacegoi z ktorego korzystasz w konsoli , sprobuj wyczyscic ta pamiec , aktalizacje wszystkich gier powinny zostac usuniete.
     
  4. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    A gdzie to jest mniej więcej bo na dysku nie ma, w folderze forzy też nie. Znalazłem tylko "Baza danych usprawnień" to może być to?

    I jeszcze jedno pytanie żeby nie robić nowego tematu, jak to jest że niektórzy mają w gametagach polską flagę? jak live w Polsce nie ma?
     
  5. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Hmm... Jezeli masz zainstalowana najnowsza aktualizacje NXE to w menu>ustawienia systemu>pamiec>tutaj wybierasz dysk lub karte pamieci , naciskasz "Y" i masz opcje taka "wyczysc pamiec podreczna systemu". Po folderach to raczej nie znajdziesz tych aktualizacji.
     
  6. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Chyba nie będzie tak kolorowo po usunięciu aktualizacji wyskakuje mi komunikat przy włączaniu Forzy, że mam podłączyć sie do Live i ściągnąć ową aktualizacje. Te marne 10 milionów musi mi wystarczć :<
     
  7. loczardo

    loczardo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Jaki miałeś sposób na zarabianie kasy możesz mi powiedzieć ?? bo kasa bardzo mi się przyda??
     
  8. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QG31nB95HGc&feature=PlayList&p=ECC73F3AA46210D0&playnext=1&playnext_from=PL&index=28[/youtube]

    A proszę Cię bardzo :)
    Dwa sposoby, ja używałem drugiego, działały przed aktualką
     
  9. PeniGrom

    PeniGrom Banned

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Polska flaga jest dostepna z obrazkow gracza bodajze z Call Of Duty 3 tam wystepowali polacy wiec tam powinnienes znalezc ;) A Kase sobie zrob bez podlaczania sie do Live a potem znow wgraj sobie aktualizacje i bedzie wszystko smigac ;)
     
  10. Usul

    Usul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A czy usunie to tylko aktualizacje, czy może jeszcze coś?

    @Edit:Mam pytanie, czy jeżeli mam na konsoli zapisaną grę to w momencie kiedy ją usunę stracę osiągnięcia w tej grze??
     
  11. kamil2401

    kamil2401 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sokołów Podlaski
    Nie, nie stracisz osiągnięć, jedynie zapis.
     
  12. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Nie , czyszczenie pamieci cache usuwa chyba tylko i wylacznie aktualizacje i patche do gier , raczej nic innego sie w niej nie znajduje...
     
Wczytywanie...

Poleć forum