1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3 - 2 płyty.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez HurtLocker, Kwiecień 5, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. HurtLocker

    HurtLocker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam.
    Planuję zakup gry Forza 3 i mam pytanie czy będę mógł swobodnie pograć nie mając dysku (czy. nie instalując 2 płyty).
    W ogole po co ta druga płyta?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Ta druga plyta to dodatkowe trasy ktore trzeba instalowac na dysku wiec nie pograsz ze wszystkimi trasami.. Ale pograsz na pierwszej plycie jak najbardziej ;)
     
  4. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Na 2 plycie zawarte sa dodatkowe fury i trasy, mozesz grac bez 2 krazka ale jest ubozej :)

    Edit.
    Bez dysku nie wgrasz 2 plytki, bo gdzie?
     
  5. HurtLocker

    HurtLocker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Tryb kariery i inne tryby w grze nie będą kolidować z tymi nie zainstalowanymi trasami?
     
  6. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Ja gram na pierwszej plycie i jestem zadowolony ;) Tylko trasa z niemczech by sie przydala ;p
     
  7. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Tak, ale nie będziesz miał samochodów wszystkich, chyba tras. No i nie ukończysz gry na 100%
     
  8. HurtLocker

    HurtLocker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ile mnie-więcej zajmuje ta 2 płytka? ; )
     
  9. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
  10. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. NikoBellic91

    NikoBellic91 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2891
    Polubienia:
    691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tokyo
    Jak nie masz dysku i/lub kasy na niego to możesz przecież od jutra użyć Pendrive'a jako pamięć. Jutro właśnie jest specjalny update ale nie wiem o której będzie ;)
     
  12. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Mi pisało, że ten dodatek zajmuje 1gb, ale od jutra jeżeli masz drugą płytkę i pendrive to pograsz bez problemu:D
     
  13. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Mam kopie drugiej plyty i zajmuje dokladnie 7.5gb
     
  14. NikoBellic91

    NikoBellic91 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2891
    Polubienia:
    691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tokyo
    lol co Ty gadasz o_O Jak wszedłem w dysk konsoli to pisało nie całe 2GB ;O
     
  15. Bloku

    Bloku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Spokojnie możesz przechodzić z 1cd bo jest wystarczająco z czego wybierać.
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ponieważ jego wiedza jest malutka na ten temat, myśli że obraz zajmuje tyle to gra w rzeczywistości też.
     
  17. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    1,7 GB bodajze zajmuje 2 krazek.
     
  18. Bloku

    Bloku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Dokładnie 7gb to na płycie zajmuje ale po instalacji na dysku to może niecałe z 2gb.
     
  19. Taz

    Taz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kołobrzeg/Szczecin
    akurat dziś instalowałem, druga płyta zajmuje 1,9gb i instalujesz ja po odpaleniu gry
     
  20. HurtLocker

    HurtLocker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jeśli to co mówicie o tym pendrive jako pamięci jest prawdą to nie ma problemu ; )
     
  21. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Może masz wersje na PS3 :) człowieku jak się nie znasz to się nie wypowiadaj.
    Druga płyta zajmuje na HDD 1,9GB.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum