1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3 a BAN ( na dysk )??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tomson93, Listopad 29, 2009.

  1. tomson93

    tomson93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawwa
    Mam panowie pytanko chcę kupić forze 3 orginalną ale mam zbanowaną konsole ( dysk też ) a ja wiadomo 2 płytke forzy ( samochody + trasy się instaluje na dysku . Więc mam pytanko następującej tresci czy pomimo bana na dysk dam rade zainstalować tą drugą płyte ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rurqa

    Rurqa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli masz zbanowany dysk to nic na nim nie zainstalujesz
     
  4. Stan

    Stan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    150
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    tak dasz rade zainstalować 2 płytkę - ban nie działa na dodatki.

    i tu się mylisz :p
     
  5. tomson93

    tomson93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawwa
    a druga płyta jest traktowana jako dodatek ?? Stan jesteś pewien bo nie chce 200 zł na darmo wywalić .
     
  6. Stan

    Stan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    150
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Tak mi się wydaje - gdzieś to przeczytałem na forum.
    ale jeszcze poczekaj i upewnij się dla wszelkiej pewności :)
     
  7. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Też mi się wydaje, że będzie się dało. Bo nie dajesz normalnie instaluj na dysku twardym jak gre, tylko gdy włożysz płytkę to się spyta czy chcesz zainstalować itd. i powinno przejść.
    A takie pytanko - masz zbanowaną konsole, czyli przerobioną - po co ci oryginał? :D
     
  8. Stan

    Stan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    150
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Może kolega ma zamiar kupić nową konsole i chce już mieć grę na przyszłość ;)
     
  9. tomson93

    tomson93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawwa
    Orginał mi po to że nie chce ściągać 12 Gb z rs albo tym podobnych bo na xboxsky nie ma po polsku . A piratów nie można kupować .Przy moim łaczu 1 mb to bedzie z 40 h ściągania a wiadomo jak rs muli teraz . A mam pytanko czy wersja Forzy 3 od ALLSTAR jest po polsku bo niby na xboxsky nie ma polskiego w opisie a widziałem wersje na rs niby PL też od ALLSTARA .
     
  10. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Zobacz na stronie ********.org. Może tam znajdziesz z wieloma seedami.
     
  11. tomson93

    tomson93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawwa
    A mam pytanko czy wersja Forzy 3 od ALLSTAR jest po polsku bo niby na xboxsky nie ma polskiego w opisie a widziałem wersje na rs niby PL też od ALLSTARA .
     
  12. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kupuj oryginał na 100% da sie zainstalować 2 płytę (sam tak miałem), inne dodatki również są dalej sprawne.
     
  13. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wersja od ALLSTAR ma polskie napisy ;)
     
  14. tomson93

    tomson93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawwa
    To czemu na xboxsky w opisie pisze tak Languages..: English, German, French, Italian, Spanish
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    bo to sa jezyki lektora

    napisy pl ma kazda wersja
     
  16. djvqel

    djvqel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ??? nie wiem
    dziala napewno, poniewaz sam mam bana i jak wlaczam forze to sa nadal te dodatkowe auta
     
  17. bartman000

    bartman000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    musisz zmienic w ustawieniach konsoli region na polska, wtedy masz gre po polsku.oczywiscie w wersji allstars. nie wiem jak w innych...
     
Wczytywanie...

Poleć forum