1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3, a zbanowana konsola

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez burzaa, Listopad 11, 2009.

  1. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wczoraj zbanowali mi konsole, a właśnie pobieram Forze 3 i nie wiem w ogole jak ją wypalić :confused: Trzeba na 2 płytach i jedną z nich zainstalować na dysku a drugą normalnie włożyć do napędu? Bo jeżeli tak to już pograłem bo dysk zablokowany :( . Więc jak to jest ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Drugą płytę instalujesz na HDD, masz tam tylko dodatkowe samochody i trasy.
    Jak masz zbanowaną konsole to nie zainstalujesz tej 2 płyty wiec jej nie ściągaj i nie nagrywaj szkoda płyty. Co do uruchomienia gry odpalisz ją z pierwszej płyty i przy pierwszym włączeniu gry zapyta się czy chcesz zainstalować 2 płytę. :)
     
  4. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No właśnie a chciałbym te dodatkowe samochody i trasy, ale skoro się nie da to ok, dzięki
     
  5. juziex

    juziex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl
    Moge sie mylic, ale gdzies tutaj na forum wyczytalem, ze owszem zadnych gier nie zainstalujesz na dysku, ale dodatki takie wlasnie jak np. forza da sie zainstalowac. Ale to musialby ktos potwierdzic.
     
  6. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jak to w końcu jest ?
     
  7. juziex

    juziex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl
    No wlasnie niewiem, a sam tego nie sprawdze. Napewno czytalem to tutaj na forum. Probuje to teraz poszukac...
     
  8. yp2

    yp2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sam mam ban i mam FORZE 3 drugi dysk działa i się instaluje na dysku z poziomu gry. Jak ktoś zauważył na forum działa to jak DLC. Spokojne ściągaj drugi dysk i zainstalujesz trasy i samochody z poziomu FORZY
     
  9. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki !!! :) A już sie bałem :)

    Edit: No ale z drugiej strony jak instaluję go z poziomu gry to gdzie go mam zainstalować jeżeli dysk nie chodzi?
    Co to jest to DLC? Tą drugą płytkę wgrałeś na dysk przed, czy po banie?
    Mógłby ktoś jeszcze się wypowiedzieć ?
    Edit 2: Odpowie ktoś jeszcze :p bo już sam nie wiem co robić ;/
     
  10. yp2

    yp2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wgrałem po banie. jak odpalisz forze to sama gra poprosi cię o włożenie drugiej płytki z dodatkami. Dodatki zostaną zainstalowane i po problemie.
    DLC to dodatki które mogłeś :) ściągnąć do gierek za kasę lub darmochę z xbox live
     
  11. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Ściągaj drugą płytę i ciesz się dodatkami, wszystko będzie Ci działać bez najmniejszego problemu.
     
  12. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A to dobrze :) Dzięki wielkie za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum