1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3 abgx360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SebaBRS, Lipiec 22, 2012.

  1. SebaBRS

    SebaBRS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich!
    Jako że jest to mój pierwszy post proszę o wyrozumiałość :)

    Wracając do tematu...
    Skanując Forze 3 wyskoczył mi taki komunikat:
    PFI CRC = 05C6C409
    PFI matches known data (4th - 7th Wave)

    Video partition found
    Checking L0 Video padding... 52%
    -------------------------------------------------------------------------------
    L0 Video padding contains data but this is normal for XGD2 (The old way of
    putting L1 video on L0). Add command line option --pL0 if you want to blank it
    out (the data hasn't actually been checked that it matches L1 video... it could
    be anything). Note that XGD2 ISOs without L1 video on L0 will appear to have
    bad video data when checked with older versions of abgx360. This version of
    abgx360 doesn't care about L1 video on L0... it will pad L0 video with zeroes
    whenever video is autofixed or manually patched. You can rest assured that only
    old and unsafe custom firmwares will read L1 video from L0; newer ones will
    read it properly from L1. If you're tired of seeing this message then just
    disable "Check/Fix Video padding", as it still makes no difference in terms
    of stealth... this option only exists as a way to make sure ISOs are "clean",
    with no extra data in areas that aren't CRC checked.
    -------------------------------------------------------------------------------
    Checking L1 Video padding... L1 Video is zero padded
    Video CRC = E2FA3A26 (V0 = E0363F4E, V1 = EAE76B94)
    Video partition matches known data (6th Wave)

    Basic Stealth check passed!

    Starting Verification
    Looking for D0A29FA8A029BCED.ini in the online verified database
    There is no verified rip of this Xex/SS combination in the online database
    Failed to find a verified ini file for this Xex/SS combination
    Verification failed

    Starting AutoFix
    Looking for Xex_A029BCED.ini in the online verified database
    There is no verified rip of Xex CRC A029BCED in the online database
    Failed to find a verified ini file for this Xex
    AutoFix Failed, Stealth is still unverified


    Checking for AnyDVD style game data corruption while running CRC check...

    Checking Game CRC... (press Q to cancel)
    Percent Elapsed Estimated Time Average Current Errors Total
    Done Time Time Left Speed Speed Recovered Retries
    100% 3:33 3:33 0:00 32.6 MB/s 32.8 MB/s

    AnyDVD style corruption was not detected
    Game CRC = 1A291F99


    Press any key to exit . . .

    I czy po wypaleniu gra będzie działała? Jako że trzeba 2 płytki wypalić proszę o odpowiedź kogoś kto wie na 100% :distrust:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid85

    sid85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z tego co czytalem w innych tematach wazne jest to zeby ci nie wyskoczylo nic na czerwono I moim zdaniem mozesz spokojnie wypalac I to najlepiej na plytach verbatim

    Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk
     
  4. SebaBRS

    SebaBRS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie miałem wcześniej na żółto CoD'a 6 i nie działa. :(
    Na miniaturze jest że to Call ale po włączeniu czarny ekran i **** :/
    Teraz mam dwie płyty i nie chcę zmarnować znowu :/
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. SebaBRS

    SebaBRS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzisiaj wypaliłem Forzę, wszystko pięknie ładnie, ale gdy włożyłem dysk do napędu wyskoczył komunikat: "Kod regionu płyty jest nieprawidłowy dla tej konsoli". Czy znacie jakiś sposób aby ominąć ową blokadę regionalną bez konieczności podłączania konsoli do Internetu??
     
Wczytywanie...

Poleć forum