1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

forza 3- bład gry po aktualizacjach

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez spayder, Styczeń 20, 2010.

  1. spayder

    spayder Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z w/w grą. Odpaliłem ją raz bez aktualizacji po czym zawisła, odpaliłem raz drugi zainstalowałem aktualizacje i zadziałała. Dziś ponownie próbowałem odpalić i koniec - błąd gry - nie można odczytać płyty. Wypaliłem ją już 3 razy i dalej bład. Płytki TDK - dodam że raz po aktualizacji zadziałała. Gdy podłącze konsole do netu po uruchomieniu gierki wyskakuje mi czy pobrac aktualizacje daje na tak - po chwili reboot konsoli gdy nic nie zrobie wyskakuje po kilku sekundach komunikat o błędzie gry - błąd płyty. Wgrany Xtreme 1.61 napęd liteon V3.

    Czy coś te aktualizacje sknociły??

    Inne gry hulają.
    Wypalam ImgBurn 2.5.0.0 z prędkością 2.4x lub 2.0x - i tak podbija do 2.5x

    Proszę o poradę
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Spróbuj pograć bez updat, bo innej możliwości nie widzę(poza kupnem orginała)
     
  4. spayder

    spayder Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak odinstalować ten update ?
     
  5. sebpl

    sebpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
  6. spayder

    spayder Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cache wyczyszczony - gierka dalej nie hula.. 3 płyty stracone :( ma ktoś jeszcze jakiś pomysł? może po XBL konsola chwycila jakas blokada na forze3? Reszta gier śmiga
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie. Na pewno nie chwycił żadnej blokady. Sformatuj dysk i zobacz czy problem się powtarza.
     
  8. the-man

    the-man Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Format dysku, podłączenie do Xbox live- aktualizacja, sprawdzenie obrazu przed i po nagraniu, a jak nie to gra jest na tyle dobra, że warto ją kupić.
     
  9. spayder

    spayder Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sformatowana pamięć, gra dalej nie lata, a jak pisalem dzialala wczesniej z TDK więc nie sądze aby chodziło o rodzaj płyt..
     
  10. spayder

    spayder Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po zmianie na Verbatim gra śmiga...
     
  11. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    ...jednak płytki. Pamiętam że jak miałem PS2 to też tylko Verbatimy chodziły.
     
Wczytywanie...

Poleć forum