1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3 - dodatki problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hayabusa, Czerwiec 17, 2010.

  1. Hayabusa

    Hayabusa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pewnie problem z dodatkami. Kolega dal mi swoje konto na którym na wykupione wszystkie dodatki do Forzy ( trasy i samochody). Wszystko okej ściągnęło się, wszystkie działają, lecz gdy przełączam na swój profil to samochody są zablokowane. Czym to jest spowodowane?

    PS. Gdy kupowałem jeden dodatek- za punkty, na moim koncie to chodził na 2 pozostałych, a teraz lipa:(

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Niektóre dodatki są przypisywane do kont i nie działają na innych profilach.
     
  4. Hayabusa

    Hayabusa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie może być taki powód gdyż Jemu działają na każdym profilu
     
  5. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Dodatki są przypisywane do konsoli, nie do konta (tak mi się zdaje), także nie możesz przenieść dodatków z jednej konsoli na drugą.
     
  6. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Dobrze Ci sie zdaje, dodatki są przypisane tylko i wyłącznie do konsoli! Ale żeby odpalić dodatki na innej konsoli musisz mieć 2 pady, jednym padem zalogować swój rpofil, drugim padem profil kolegi. Wtedy będą chodzić dodatki.
     
  7. Hayabusa

    Hayabusa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje za pomoc. Watek wyczerpany.

    proszę o zamkniecie

    Pozdrawiam Hayabusa
     
Wczytywanie...

Poleć forum