1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3, druga płyta.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xbox360., Styczeń 13, 2010.

  1. Xbox360.

    Xbox360. Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    I jakby ktoś mógł mi powiedzieć jak zainstalować drugą płytę forzy 3 bo skopiowałem grę koledze a nie może on zainstalować drugiej płyty.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lwr

    Lwr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z brzucha.
    Instaluje pierwszą, włącza grę, zostaje poproszony o włożenie drugiej (jeśli chce)... itd. Tak ciężko popróbować?:eek:
     
  4. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
  5. qatroo

    qatroo Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    CD 1 to gra CD 2 to dodatkowe trasy itp. Wymagana tylko CD 1 a CD 2 instalujesz na dysku :) Myślę że POMOGŁEM :)
     
  6. Xbox360.

    Xbox360. Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Fennixs ,,pisze,, ? hahaha dzieki qatroo!!!
     
  7. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ja mam taki problem że 2 płyta wogóle mi się nie chce zainstalować ;/
    Próbowałem zainstalować przy pierwszym uruchomieniu gry i pojawił się napis że jest zły dysk i żebym włożył 2 płyte. W opcji menu jest to samo ;/

    Płyta nie była patchowana...
     
  8. ZieeeloPL

    ZieeeloPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białogard
    a nie miałeś żadnego błędu przy nagrywaniu, albo w ścieżce. może w pliku przed nagraniem był już jakiś błąd?
    skoro nie chce działać to może nagraj jeszcze raz na innej płytce i sprawdź dokładnie pliki :)
     
  9. ZieeeloPL

    ZieeeloPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białogard
    to chyba wypowiedź nie do tego tematu ;]
     
  10. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    No chyba zle trafilem :). Poniedzialek, rano........... :(
     
  11. sebpl

    sebpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    Miałem też z tym problem, ponieważ zainstalowałem najpierw obrazy na dysku. Później odpaliłem Forze i wywaliło zapytanie: czy zainstalować dod. materiały na dysku i działy się też takie problemy, że nie widziało płyty.
    Rozwiązanie: Usunąć zainstalowane na hdd obrazy. Włączyć F3 zainstalować dodatki, później można znów zrobić obrazy.
     
  12. ZieeeloPL

    ZieeeloPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białogard
    koledze chodzi o to, że w ogóle nie działa mu 2 Płyta, bo nawet przy pierwszym uruchomieniu, pokazuje, że jest zła płyta, więc chyba był jakiś błąd w pliku, albo podczas wypalania. :)
     
  13. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podczas wypalania było wszystko ok więc nie wiem o co chodzi :/
     
  14. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Ta druga płyta jest troche dziwnie skonstruowana w sensie że jak zainstalowałem ją poprzez dashboard(nie przez menu w grze) to wogle xbox sie nie kapował że ona jest na dysku. Musiałem odinstalować ją i dopiero przez menu gry i wtedy załapało
     
  15. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tylko że ja nawet nie mam co odinstalować bo ani z menu gry ani z dashboarda nie chce sie zainstalowac :/ Cały czas pisze - "Zły Dysk. Włóż DVD 2"...
     
  16. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ref!
     
Wczytywanie...

Poleć forum