1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3 | dysk II

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez chicken1990, Marzec 3, 2010.

  1. chicken1990

    chicken1990 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z drugim dyskiem do Forza Motorsport 3, gdy próbuje uruchomić zgrywanie drugiej płyty na której są dodatkowe samochody oraz trasy wyskakuje mi że do napędu wrzuciłem złą płytę. Płytę tą przegrywałem 2 razy i nadal to samo. Może ktoś miał podobny problem. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    masz na mysli instalowanie 2 plyty na dysku tak przez Dash'a ? czy instalowanie plyty "w grze" ?

    jakich plyt uzywasz?
     
  4. chicken1990

    chicken1990 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płyty wypalam na płytach verbatima przez Clona albo imgBurn chciałem zainstalować w przy włączonej grze. Tam na początku się wyświetla czy chce dograć trasy i samochody. A w Dashu wyskoczyło coś że nie da się zainstalować płyty czy jakoś tak.
     
  5. miro192

    miro192 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mnie poszło podczas zgrywania na dysk DVD 1 wyskoczył komunikat włóż DVD 2 i wszystko ładnie zgrało i potem tylko do uruchomienia używam DVD 1.


    A czy masz dvd 1 zgrane na dysk? bo nie da się dograć samych samochodów i map z dvd2 bez uprzedniego zainstalowania dvd1 na dysk. Dlatego tez wyskakuje Ci ze zła płyta
     
  6. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    i sprawdz jeszcze ile masz miejsca na dysku bo moze dlatego blad wyskakuje
     
  7. chicken1990

    chicken1990 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie chciałem tylko zgrać trasy i samochody, a mam pytanie ile łącznie gra zajmuje na dysku konsoli bo ja mam ok 10 gb wolnego miejsca
     
  8. miro192

    miro192 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bez problemu Ci wejdzie całość ( dvd1 i dvd2 ) na dysk ( coś ok 8,6 GB zajmuje całość)
     
  9. chicken1990

    chicken1990 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to dobrze, a mam pytanie czy te auta to są te które przy pierwszej płycie są zablokowane kłódką czy jakies inne ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum