1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3 i dysk?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kraczo, Marzec 31, 2011.

  1. Kraczo

    Kraczo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chce sciagnac gre a patrze ze sa na 2dvd i jak niemam dysku to nie pójdzie mi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na DVD1 masz 3/4 gry a na DVD2 1/4 czyli tory i samochody. Dysk jest tylko po to aby zawartość z DVD2 skopiować. Lecz jeśli nie masz dysku możesz grać w grę bez tych dodatków lub podlaczyć pendriva 4GB.
     
  4. Kraczo

    Kraczo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jak nie mam dysku to sobie nie pogram?
     
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Pograsz ale bez dodatków. Jak nie masz dysku ani pendriva to nawet nie ściągaj DVD2
     
  6. Kraczo

    Kraczo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok czaje dzieki ;]

    polecialo dziekuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum