1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3 i pytanie o dysk

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Damianbmw12345, Marzec 4, 2010.

  1. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    Witam. Mam pytanie, co do dysku, to da się zrobić tak aby po zainstalowaniu gry na dysk, po włączeniu gra się wczytywała z dysku a nie z płyty?
    pytanie do forzy 3, jak zrobić aby w domu aukcyjnym samochody które sprzedaje były na górze a nie np. mam do końca aukcji 2 min. i aukcja znajduję się gdzieś przy końcu?.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. Trzeba mieć specjalną przeróbkę z Freebotem itp
     
  4. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    aha czyli bym musiał przerobić konsole?? nie ma jakiegoś innego sposobu, i proszę o pomoc z forza.
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ma innego sposobu. I to nie wystarczy zwykła przeróbka tylko specjalna
     
  6. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    aha a pomorze mi ktoś z t a forzą?
     
  7. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Musisz miec XBR zeby odpalac gre z dysku (bez wkladania plytki do napedu urzadzenia). :)
     
  8. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    ale ja nie mam przerobionej konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum