1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3 i Xbox Arcade, problem...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Filiplast, Grudzień 8, 2009.

  1. Filiplast

    Filiplast Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,
    Ostatnio zakupiłem konsole xbox w wersji arcade, zakupiłem też oryginalną grę Forza 3, którą będę miał już jutro i dziś usłyszałem, że gra jest na dwóch płytach w tym jedna jest rzekomo do instalacji około 2GB czy to prawda? To znaczy, że pomimo tego, że nie pirace tylko inwestuje w oryginalny sprzęt i gry będę musiał dokupić dysk żeby mieć w pełni funkcjonalną Forze 3?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dokładnie tak

    Na 2 dvd są dodatkowe trasy i samochody
     
  4. Filiplast

    Filiplast Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Trochę mi to tronci naciągactwem a nie wie ktoś gdzie można kupić oryginalny dysk do xboxa byłbym wdzięczny za jakieś linki. Czyli pomimo tego ze wydaje na oryginalna gre prawie 200 to mam ją okrojoną ;/ jest możliwość wykorzystania np pendriva do przechowywania tych furek i tras?
     
  5. -Torreno-

    -Torreno- Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wisbech
  6. Kisielisodd

    Kisielisodd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Forza rzeczywiście instaluje płyte nr2 na dysku, a sama gra to chyba najdłużej instalująca się gra jaką widziałem. Zdecydowanie polecam kupno większego dysku. Sam mam 60gb i myślałem że to tyle miejsca że nigdy tego nie zapełnię. Zainstalowałem kilka dem z Live i kilka gier i miejsce dramatycznie się skurczyło.
     
Wczytywanie...

Poleć forum