1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FORZA 3 jak zainstalować dvd 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Senseipl, Styczeń 19, 2010.

  1. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jak zainstalować na dysku dvd2 ? Konsola xtreme 1,6 nie przerabiałem wave. Jak instaluje z poziomu dashboarda to forza nie widzi ..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    W menu gry masz zainstaluj drugi dysk.
     
  4. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    po wlożeniu pierwszego po chwili pojawi się komunikat o włożeniu 2 dysku i po sprawie!!
     
  5. Lord Ez_pot

    Lord Ez_pot Banned

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    Ja też zrobiłem dokładnie jak ty... Lipa nie działało - odinstalowałem 2 płytę, włączyłem grę (dysk 1) i dopiero wtedy kiedy poprosił mnie o włożenie DVD 2 rozpoczęła się instalacja, która zakończyła się powodzeniem, a nie jak poprzednio jedną wielką zawiechą i komunikacie że w konsoli jest zły dysk :)
     
  6. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ja mam taki problem że 2 płyta wogóle mi się nie chce zainstalować ;/
    Próbowałem zainstalować przy pierwszym uruchomieniu gry i pojawił się napis że jest zły dysk i żebym włożył 2 płyte. W opcji menu jest to samo ;/

    Płyta nie była patchowana...
     
  7. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Moze cos z plyta nie tak, spróbuj ja wypalic jeszcze raz.
     
  9. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Płyte trzeba spatchowac!!(jesli nie oryginalna)
     
  10. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    j/w
    Obie płyty trzeba patchować, bo inaczej nie przejdzie.
     
  11. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale tej drugiej płyty właśnie nie moge spatchować :/. Napisane jest w abgx360 że tego sie nie da spatchowac... Pierwsza płyta normalnie poszła i działa ;/
     
  12. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a tak z innej beczki druga dvd ile zajmuje ?
     
  13. Auto

    Auto Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    A ja mam taki problem.Zainstalowałem 1 płytę na dysk uruchomiłem grę,wybrałem zainstaluj dysk 2,wyskoczył komunikat zeby włożyć DVD 2 włożyłem zainstalowało się pomyślnie, ale gdy biore wolna gra i chce wybrać te ostatnie tory to pisze,że 2 płyta nie została zainstalowana.
     
  14. rockobradford

    rockobradford Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    175
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a co jesli dvd 1 jest spatchowane a dvd 2 to oryginał? bo nie chce mi zainstalowac z poziomu gry ani z menu? jakieś pomysły?
     
  15. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Prawie 2GB.
     
  16. ViZ

    ViZ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie wygląda to tak, jestem zielony w tych sprawach. Dostałem w opakowaniu 2 gry Forza3 + Halo3ODST, niestety kiedy chcę zainstalować forze, pokazuję mi się komunikat o 2 dysku.
    Instalowałem różnie, najpierw dysk1, potem dysk2 nie czytało, więc odinstalowałem. Włożyłem 1 płytę, a kiedy poprosiło mnie o drugą to je zamieniłem. Instalacja trwałą do jakichś 10%, po czym wyskakuje błąd "Not all content could be installed. Please try again"
    Próbowałem następny raz wyskakuje to samo, mieliście taki problem albo wiecie co z tym zrobić?
    Rozmowa z konsultantką od microsofta niewiele pomogła, usuwałem z dysku grę (te parę mega jaki się wcześniej zainstalowało) jak i pamięć podręczną, raz kiedy wkładam 2 mówi, aby włożyć znów 1, raz pokazuje, że zły dysk, a raz czyta, ale idzie do tych 10%, po tej rozmowie poszło do 22%, więc na razie jest kiepsko.
     
Wczytywanie...

Poleć forum