1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FORZA 3 = Na okrągło i powtórki

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Squashik, Luty 24, 2011.

  1. Squashik

    Squashik Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ok. Jasła
    Jak wykonać osiągnięcie na okrągło ? Bo nigdzie nie ma jazdy na czas czy jakoś tak ;)

    No i jak zapisać powtórkę? ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    żeby tego dokonać musisz mieć lajwa. robisz to w rankingach. zapisanie powtórki- po wyścigu masz obejżyj powtórkę no i tam też możesz zapisać
     
  4. Squashik

    Squashik Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ok. Jasła
    no a na okrągło ? ;)
     
  5. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na okrągło robisz w rankingach
     
  6. Squashik

    Squashik Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ok. Jasła
    Jak dokładnie tego replaya zapisać ? Bo mam miesięcznego golda a nie wiem jak to zrobić .. ;(
     
  7. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    jesli dobrze pamietam, to po skonczonym wyscigu masz opcje zapisania powtorki. ludzie, troche wiecej myslenia...
     
  8. Squashik

    Squashik Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ok. Jasła
    No to się mylisz bo nie ma nigdzie takiej opcji ... Może to dlatego że nie mam twardego dysku w konsoli bo mam Slima 4GB ? Ma to jakiś związek ? A może byłby ktoś tak miły żeby krok po kroku napisać co i jak ? Przeszukałem całą grę i nic ;(
     
  9. Squashik

    Squashik Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ok. Jasła
    Pomóżcie proszę !
     
  10. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    nic nie zrobisz, jeden koleś już kiedyś o tym pisał. ogólnie wszystko masz po wyścigu. obejżyj powtórkę, zapisz powtórkę itd. ale on też tego nie miał (nie miał opcji zapisu powtórki) nie wiem dlaczego tak się dzieje. mam arcade i zapis powtórek jest więc to nie problem tego że nie masz dysku. jakaś felerna kopia (on miał oryginał)
     
  11. Squashik

    Squashik Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ok. Jasła
    ja też mam oryginał ..
     
  12. dradon

    dradon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zeby zapisac powtorke potrzebny jest dysk;p
     
  13. Nexx

    Nexx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    Okrążenia robisz po prostu w wolnej jezdzie w wyscigu na czas, do rankingu tez sie wlicza, a powtorki to jak nikt Tobie nie pomoze to zobacze jutro bo teraz nie mam konsoli.

    Edit: Po zakonczeniu wyscigu masz w menu zapisz powtorke
     
  14. ratajek

    ratajek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    389
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  15. Squashik

    Squashik Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ok. Jasła
    Nie , kupiłem na allegro. Dzięki za pomoc ale to nie rozwiązało mojego problemu z powtórkami.
     
Wczytywanie...

Poleć forum