1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3 problem z licznikami !!!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez TKCZ, Czerwiec 14, 2010.

  1. TKCZ

    TKCZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    Witam mam pytanie odnośnie gry z tematu. Czy macie liczniki we wszystkich autach z forzy bo ja nie np BMW M3 GT2 to jest wina gry (m$ zapomniał tego dopracować) czy to tylko mój egzemplarz jest taki felerny. Proszę o odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. stomil-olsztyn

    stomil-olsztyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczytno/Olsztyn
    no z tego jak jezdze w forze to w kazdym aucie byl licznik za kierownicą.
    do tej pory tak :D
     
  4. the-man

    the-man Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    U mnie dla tego BMW M3-GTR wygląda tak
    [​IMG]
     
  5. TKCZ

    TKCZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
  6. stomil-olsztyn

    stomil-olsztyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczytno/Olsztyn
    u mnie tez nie ma to bmw licznika, tak sie wydaje, licznik jest ale nie jest podswietlony, na jakims torze mi w niego zaswiecio slonce to dziala noramlnie
     
  7. TKCZ

    TKCZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
  8. TKCZ

    TKCZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    Powiększyłem jasność w moim TV i zrobiłem fote na trasie żeby padało jak najlepiej światło do kabiny i to uzyskałem czy macie tak samo:[​IMG]
     
  9. the-man

    the-man Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Fakt, teraz jest ten o który Ci chodziło

    [​IMG]
     
  10. stomil-olsztyn

    stomil-olsztyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczytno/Olsztyn
    tak ma wlasnie tak, i widzialem te bmw w realu na filmie to on nie ma wskaznika predkosci...


    o żesz fak to ja ślepy jestem .
    no cóż zdaża się widać :D
     
  11. TKCZ

    TKCZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
  12. stomil-olsztyn

    stomil-olsztyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczytno/Olsztyn
    aaa licznika nie widziałem bo auto nie było odpalone a widać wtedy sie zapala, no shift trza przyznac srodek aut lepszy ma ale fizyke zum arsch tak ze nie przejmuj sie i graj we forze
     
Wczytywanie...

Poleć forum