1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3 problem z płytą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Skalpelx18, Styczeń 24, 2011.

  1. Skalpelx18

    Skalpelx18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, dziś zakupiłem xbox Slim 250gb, grałem możę 2-3 godziny w Forza 3 motosport z płyty i najpierw wyrzucało mnie z gry bo pisało, że nie może odczytac plyty i komunikat zebym przetarl plyte szmatką no i tak zrobilem jakiś czas działało a teraz gdy chcę zainstalować tą grę na dysku to przy 36% wywala błąd, że nie może odczytac plyty i zeby ją wyczyscic dodam, że gra Alan Wake nie miała takich problemów zainstalowała się gra również przebiegała bez żadnych błędów. Co mogę zrobić aby zainstalować grę Forza ? proszę o rady.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skovv

    Skovv Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Elbląg
    Może płytka jakaś trefna czy coś?
     
  4. Skalpelx18

    Skalpelx18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płytka oryginalna, żadnych rys nie widać nie mam pojęcia o co chodzi :(
     
  5. Skovv

    Skovv Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Elbląg
    A może( nie znam się na tym zbytnio ) ale masz wersję NTSC a potrzebujesz PAL ??
     
  6. Skalpelx18

    Skalpelx18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam wersję pal, próbowałem po raz kolejny i znowu dochodzi do 36% i błąd :(
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Pewnie plyta jes uszkodzona nic nie zrobisz.Idz tam gdzie kupiles to Ci wymienia:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum