1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3 problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Oliie, Październik 15, 2009.

  1. Oliie

    Oliie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem pierwszą płytę Forzy 3 wcześniej patch'ując ją PPF-o-matem na 1.4. W XDVDMulletterze zaznaczone było IXtreme compatible. Płyta działa. Problem pojawia się przy drugiej płycie. Patch'uję ją PPF-o-matem i gdy sprawdzam mulletterem to nie pokazuje ptaszka przy IXtreme compatible. Co może być nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    przestan uzywac mulletrea
    w tym jest problem
     
  4. doctorwho22

    doctorwho22 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krypton
    A ja mam do Was małe pytanko czy nagraliście już druga płytkę forzy bo u Mnie nie chce sie nagrać druga warstwa i imgburn wywala error I/O.
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nagralismy. norlamnie działa
     
  6. janek418

    janek418 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    podlacze sie pod temat, czy do wypalenia forzy 3 potrzeba 2 plyt dvd?
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie. nie musisz instalowac 2 płyty
     
  8. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    Siema. Czy jak wrzucę dwie płytki Forzy na dysk to czy będę miał wszystkie opcje czy i tak będę musiał przekładać płytki, jeżeli będzie potrzeba uruchomienia drugiej płyty??
     
  9. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    na początku nie potrzeja.. jednak potem będziesz miał wiele wyścigów zablokowanych(akurat te z najwyższymi wygranymi po 10poziomie kierowcy)

    Więc na dłuższą mete, 2dvd stają się koniecznością
     
  10. janek418

    janek418 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    czy po sciagnieciu tej gry sa 2 obrazy iso i 1 plik dvd? nie wypalalem jeszcze gry na 2 plytach wiec moglby ktos przyblizyc dokladniej jak to jest?
     
  11. zdzisiek664

    zdzisiek664 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    2 pliki .iso i 2 pliki .dvd
     
  12. zdzisiek664

    zdzisiek664 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miał ktoś może problem z trasą nurburgring (czy jak to tam się pisze) ,konsola wiesza się w czasie loadingu ,na innych trasach tego nie doświadczyłem. Tryb wieloelranowy mam wyłączony ,czyściłem pamięć cache konsoli ale nic nie pomogło. Jutro sprubuje usunąć 2 dvd z dysku i sprubuje zainstalować na nowo (bo dziś nie mam możliwości) dodam jeszcze że nagrane na verbatimie 2,4x z 3rd wawe patchem.
     
  13. soczek999

    soczek999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    krisr77 czy mógłbyś dać linki z których ściągałeś Forze? Gre nagrywasz na płytki Verbatima?
     
  14. livingfear

    livingfear Guest

    Witam.Mam pytanie co do forzy.Mianowicie,gdy ściagalem dvd 2 to zajmowalo mi 7,GB,natomiast gdy instaluje mi na dysku od Xboxa pisze,że potrzebna ilosc miejsca to 1,9 Gb jak to mozliwe?.Czy wszyscy tak macie?
     
  15. nowak122

    nowak122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koronowo
    Tak sesja już tyle zajmuje i wychodzi na to że ściągasz 5 gb pustych danych ;]
     
  16. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wersja allstars (innej chyba nie ma) sciagalem z xbox sky
     
  17. nortix

    nortix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzesz
    Witam, mam takie pytanie: Co w zwiazku z tym, ze nie posiadam dysku do konsoli? nie pogram w czesc wyscigow? Czy spokojnie odpale je z drugiej plytki?

    p.
     
  18. zdzisiek664

    zdzisiek664 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie to nie będziesz miał kilku samochodów oraz 3 torów: nurburgring ,fujimi kaido i rally di coś tam.
     
  19. Skuska

    Skuska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Toruń
    A ja mam inne pytanie. Gre ściągałem z mediafire i połowa plików w nazwie ma Moipal a druga Moipal. Jak to wypakować?
     
Wczytywanie...

Poleć forum