1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PlamKa, Styczeń 22, 2010.

  1. PlamKa

    PlamKa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęczna
    Czy da się grać na jednej płycie ? Ja gdy włożyłem cd1 to nie wczytało mi wszystkich tekstur ( były kolorowe góry i drogi ) Czy konieczne jest włożenie cd2 , szłyszałem że na cd2 są tylko dodatkowe mapki ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na 2 dvd są tylko trasy i samochody
     
  4. PlamKa

    PlamKa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęczna
    To wiem ktoś wystawił już taki post , ale na trasie mam kolorowe drogi i krajobrazy w niektórych miejscach . Nie wiem dlaczego? w innych grach tego nie mam . może coś nie tak z obrazem , ale i tak to mnie nie zniechęci do gry w Forze :)
     
  5. the-man

    the-man Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Grałem z jedną płytą, da się wszystko ok na 2giej mapy i samochody, masz złą kopie widziałem takie coś u kumpla w NBA09 brakowało parkietu i tekstury się kaszaniły.
     
  6. qatroo

    qatroo Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Spróbuj wyjąć CD1 i włożyć jeszcze raz
    ale z tego co pamiętam to przed zagraniem pyta się Ciebie czy chcesz zainstalowac CD2 i jak klikniesz nie no to sam wiesz.. :)

    DZIĘKUJE PLASE
     
  7. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    da się grać tylko z pierwszej płyty
     
Wczytywanie...

Poleć forum