1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3 Problem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Cinelous, Luty 7, 2010.

  1. Cinelous

    Cinelous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Witam mam pewien problem mianowicie zainstalowałem gre forza 3 (oryginał) na dysku swojego x'a i płyta dalej kręci się w napędzie czy tak ma być czy coś jest nie tak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ma się zakręcić na początku potem już nie.
     
  4. Cinelous

    Cinelous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Problem w tym że ona się cały czas kręci.
     
  5. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    sprubuj odinstalowac i jeszcze raz zaintaslowac
     
  6. mick-k2

    mick-k2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Helmet
    a uruchamiasz grę z dysku?
     
  7. the-man

    the-man Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeśli masz włączone autouruchamianie to je wyłącz, w przeciwnym razie zawsze będzie uruchamiał z płyty nawet gdy jest zainstalowana na HDD
     
  8. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    CO ? ja mam włączone i zawsze po włożeniu plytki do napedu gra odpala się z dysku ;] Jak wyżej usuń grę i zainstaluj ponownie ;]
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Znawca się odezwał :)
    Jak gra jest zainstalowana na HDD to zawsze gra jest uruchamina z niego, obojętnie czy masz auto odtwarzanie czy nie, tylko zawsze sprawdza czy płyta jest w napędzie :).
     
Wczytywanie...

Poleć forum