1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3 PYTANIE.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bryan666, Luty 20, 2010.

  1. bryan666

    bryan666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    włocławek
    Witam serdecznie wszystkich.
    Mam pytanko następujące, ściągam właśnie Forzę 3 i mieści się ona na dwóch płytach... a więc co jest na drugiej płycie, i jak oceniacie tę grę???
    Proszę o odp. i z góry tkz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Gra jest super, na drugiej dvd są dodatkowe auta i tory. Jednak, żeby w pełni cieszyć się z gry musisz mieć twardziela i na nim zgrane OBIE płyty. Bo na 1szej dvd to masz kilka aut i tras...
     
  4. bryan666

    bryan666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    włocławek
    mam arcade z memorką tylko a więc co zrobić? czy mam nagrywać wogule tą 2 płytkę?
     
  5. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak masz te 512 wbudowanej to ci nic nie da,możesz wypalić a jak bedziesz miał dysk to se zainstalujesz,ja tak zrobiłem i muszę powiedzieć że ilosć samochodów w porównaniu do nfs miażdży
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    No dokładnie. Nic nie zrobisz. Bez zakupu dysku się nie obejdzie. A na 1 płycie masz tylko kilka aut w porównaniu do drugiej płyty.
     
  7. bryan666

    bryan666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    włocławek
    czyli jak nie zamierzam kupować dysku to wystarczy tylko tą pierwszą płytkę wypalić, tak? bo i tak tej drugiej nie odpalę.
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jak nie będziesz instalował drugiej płyty to tak-pierwsza wystarczy.
     
  9. bryan666

    bryan666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    włocławek
    proszę jeszcze tylko o odp. na to pyt.:
    -czy odpalę drugą płytkę nie mając dysku?
    przypomnę że mam tylko memorkę.
     
  10. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie nie odpalisz bo wyskoczy ci cos w stylu wloz plyte 1
     
  11. bryan666

    bryan666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    włocławek
    ok tkz po prostu szkoda mi było płytki żeby to sprawdzać a tak to tylko nagram cd1:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum