1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3 - pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Hextor, Czerwiec 29, 2010.

  1. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Czy żeby grać w Forze 3 z dodatkowymi furami i trasami to muszę zainstalować obydwie płyty czy wystarczy zainstalować tą z dodatkami a grać z napędu z płyty z grą?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bart0988

    bart0988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz zainstalować drugą płytę, ale nie z dasha, a z menu gry. I w tej kolejności najpierw druga z menu, a czy zainstalujesz pierwszą to już twoja sprawa...
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Jeszcze mam jedno pytanie odnośnie Forzy 3. Jeżeli robie zdjęcia samochodów w trybie Foto to czy zapisanie obrazy można jakoś przenieść na kompa ? Za pomocą pendrive'a? Czy tylko jakoś przez golda?
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Ponawiam moje pytanie.
     
  6. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Jeśli masz Golda to chyba możesz przez Xboxa wgrać zdjęcia i filmy na forzamotorsport.net i potem ściągnąć je na kompa.
     
  7. Wojput

    Wojput Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jako że nie mogę jeszcze zakładać tematów poza sklepem rybnym, to podepnę się tutaj, tym bardziej, że tytuł jest nieprecyzyjny :p

    Mam do zaliczenia event, w którym trzeba się ścigać samochodami "super car". I jest tam ikonka - S na fioletowym tle. Kupiłem Dodge'a jakiegoś, z S-ką, ale dalej nie mogę się tam ścigać. Czym są "super cars"?
     
  8. codmistrz

    codmistrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hahhahaha przepraszam za ten off-topic, ale wybaczcie mi, pierwszy akapit od "Wojputa" rozłożył mnie na łopatki, a szczególnie ten fragment :
    "Jako że nie mogę jeszcze zakładać tematów poza sklepem rybnym"
     
  9. Wojput

    Wojput Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I co, nikt mie nie powie? Bo nei wierzę, że ludzie którzy w to grali tego nie wiedzą :p
     
  10. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    masz super car ale możne być zastrzeżenie że np. tylko auta z europy a Ty kupiłeś auto z Usa

    daj więcej szczegółów na pw - nie chce mi się później szukać
     
  11. Wojput

    Wojput Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po rozmowie doszliśmy do wniosku, że chodzi o styl karoserii. Musi być ona "Super Car". Problem tylko jak to sprawdzić. Otóż wchodzimy w "Buy Cars", wybieramy np Ferrari, wciskamy X, by zobaczyć listę aut, a następnie ustawiamy sortowanie wg "Body Style" tudzież "Styl karoserii". No i tam to można znaleźć. Nieźle to ukryli, nie ma co...
     
  12. IamDJfromHell

    IamDJfromHell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    Wojput ...posłuchaj też jest taki myk . Zobacz w tym evencie jakie są samochody przeciwników :) bodajże jak masz tą liste eventów , najeżdżasz na jeden Y albo X i masz pokazaną listę samochodów. Nie możesz kupić którego ,które są tam podane ?.

    S to ogólnie nie zależy od karoserii tylko od osiągów. a super cars to są przeważnie amerykańskie w stylu : Saleen etc. same amerykańskie bodajże.
     
  13. SeezSQ

    SeezSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Silesia
    to jeszcze ja na szybko pytanko;]

    nie mogę znaleźć gdzie się zmienia prędkościomierz z MP/H na KM/h
     
  14. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Wchodzisz w Mój profil i tam masz Ustawienia ;). Jednostki - metryczne chyba daj ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum