1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3 pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez VenoVel, Listopad 15, 2010.

  1. VenoVel

    VenoVel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    183
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Siemka..
    Mam do was pytanie odnosnie forzy 3.. Na drugiej plycie znajduja sie jakies dodatki ktore zainstalowalem niby na dysku ale czy trzeba je jeszcze jakos aktywowac lub cos w tym stylu? Czy sa one juz dostepne w grze?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    wkladasz plyte nr 1 z gra i odpalasz wyskakuje zeby wcisnac A,wciskasz i masz opcje na samym dole zeby zainstalowac zawartosc plyty nr 2...podazasz za opisem i instalujesz dodatki,po tym juz beda zawsze dzialac,czyli bedziesz miec dostep do dodatkowych aut i torow
     
  4. VenoVel

    VenoVel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    183
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. voytas

    voytas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    a jak to jest z nową Forza 3 Ultimate? Czy Dysk 1 jest taki sam jak w zwykłej Forza 3?
     
  6. Seavolv

    Seavolv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Właśnie może ktoś powiedzieć jak to jest z tymi dyskami w Ultimate?

    EDIT:
    Własnie chyba doczytałem że trzeba mieć disk 1 i disk 2 w wersji Ultimate, ale niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę
     
Wczytywanie...

Poleć forum