1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3 - TU4

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Tieu, Maj 16, 2011.

  1. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Witam, mam pytanie. Jak można przenieść patcha #TU4 z pendrive na dysk konsoli w przypadku Forzy 3 (edycja zwykła). Zaznaczę, że patch do Black Ops da się przenieść.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kukiz

    kukiz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Musisz podpiąć dysk do kompa i tam przekopiować. Polecam robić to na laptopie jest łatwiej i wygodniej niż na stacjonarnym kompie.
    Ja niedawno też się zainteresowałem patchami. Zassałem sobie wszystkie patche jakie są na stronie XBOX 360 Update Center a było tam tego 2GB.
    Przekopiowałem na dysk konsoli i mam wszystkie gry aktualne jakie posiadam, a plików jest tam około 1000.
     
  4. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Jest gdzieś jakiś tutorial ?
     
  5. kukiz

    kukiz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  6. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    A jest gdzieś napisane co te patche wnoszą do gier??
     
  7. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Mi chodzi jak wgrać patcha na pena, żeby można na dysk było przenieść.
    Z patchem od Black Ops dało tak radę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum