1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3 zawieszanie konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mark, Maj 17, 2010.

  1. mark

    mark Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam oryginalną grę Forza 3 i zawiesza mi się konsola w różnych momentach gry, przeważnie przy uruchamianiu wyścigu.Konsola nie jest przerobiona na innych grach nic się nie dzieje.
    Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu .
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    najprawdopodobniej plytka walnieta, bo inne gry chodzą Ci bez problemu?
     
  4. Naruto999

    Naruto999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tu jest wina płyty jak mówi bartoszKSSG, płyta musi być porysowana i dlatego ci się tną te początki wyścigu.
     
  5. mark

    mark Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra jest w stanie idealnym ani jednej ryski. Miałem 2 szt tej gry i to samo.Inne gry chodzą bez problemu a są płytki porysowane a forza 3 jest zainstalowana na HDD
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Odpalasz z dysku czy płyty?
     
  7. Naruto999

    Naruto999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm... to może konsola odpycha te grę :D ? Nie no tak na serio, to nie wiem :/ Dziwne skoro masz 2 płyty z tą grą i obydwie tak mają...
     
  8. mark

    mark Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ważne z czego odpalę i tak się zawiesi
     
  9. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Bad sectory na dysku..
     
  10. mark

    mark Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dysk sprawdzony sprawny
     
  11. Matiasik

    Matiasik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brodnica
    Ja też mam tak z Forzą w momencie włączania sie wiesza ale później jest wszystko git.

    P.S mam pirata
     
  12. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Spróbuj sformatować dysk i ponownie zainstalować
     
  13. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    kręciłeś przy trybie wieloekranowym - wyłącz to i będzie ok.

    sam tak miałem

    dziękuję - proszę :)
     
  14. mark

    mark Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdzę a to w grze czy w ustawieniach konsoli bo może mój synek coś poprzestawiał.
     
  15. mark

    mark Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    odpada mój syn ma za dużo demo pościągane, jeszcze jakieś propozycje ??
     
  16. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    w grze - wybierz forzamotorsport3 - mój profil - tryb wieloekranowy - wyłącz
     
  17. mark

    mark Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po przestawieniu trybu wieloekranowago już brak zawieszeń konsoli-DZIĘKUJE
     
  18. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    proszę bardzo - miło mi że pomogłem
     
Wczytywanie...

Poleć forum