1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3 zgranie na dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez damian7154, Grudzień 30, 2010.

  1. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam. Włożyłem płytkę z Forzą 3 do iksa i poprosiło mnie o płytę 2. Włożyłem i było menu zgrywania ( nie to konsolowe tylko jakby "growe", w grze się zgrywało ). Teraz nie wiem czy wystarczy, że płytkę 1 zgram na dysk i będzie śmigać? Czy najpierw zgrać płytkę 1 na dysk a potem 2?

    2 pytanko: jak zrobić, żeby gra nie odpalała sama po włożeniu płyty?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. p3rry

    p3rry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    lublin/dundee (SCO)
    Co do 1 to nie pomogę, nie mam tej gry, ale osobiście wolałbym zgrać sobie dwie płyty.
    2./ w ustawieniach konsoli masz możliwość wyboru jak ma się uruchamiać konsola, i czy ma być auto uruchamianie płyty.

    Tutaj masz link
     
  4. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    musisz dograc 1 plyte o ile chcesz miec na dysku. 2 plyta to dodatki. Co do 2 pyrania to w opcjach dasha USTAWIENIA SYSTEMU->USTAWIENIA KONSOLI->AUTOMATYCZNE ODTWARZANIE
     
  5. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
    Wystarczy, że zainstalujesz 1 płytę bo ta 2 już jest zainstalowana.
     
  6. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Płytę 1 instalujesz normalnie, tak jak inne gry (przez dashboard), natomiast DVD 2 wgrywa się w inny sposób: w menu gry jest opcja instalacji bonusowej zawartości, odpalasz instalację, wyciągasz DVD 1, wkładasz DVD 2, instaluje się, po instalacji wyjmujesz DVD 2 i wkładasz z powrotem DVD 1, i voila, zawartość wgrana.
     
  7. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A jeśli 1 płytę najpierw miałem niezainstalowaną na dysku, włożyłem drugą, zainstalowała się w ten inny sposób, a potem znów pierwsza i wtedy zainstalowałem na dysk.
    Wszystko będzie OK?
     
  8. Musiorex

    Musiorex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Królówka
    Na płytce 2 znajdują się dodatki do gry :) Nie musisz ich instalować (ja nie instalowałem), włóż płytkę 1 pomiń krok instalowania na dysku i graj śmiało :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum